Legit Injicerbar Steroid Trenbolon Acetat Finaplix H

Synonymer: Revalor-H; finaplix; trienbolonacetat; Fina; Finajet
Trenbolonacetat CAS-registreringsnummer: 10161-34-9
MF: C20H24O3
MW: 312,4
Legit Källa Assays: 99%
Bulk pris diskret Förpackning
chatta nu

Produktinformation

Legit Injicerbar Steroid Trenbolon Acetat Finaplix H Revalor-H Tren a

Trenbolonacetat Snabbinformation:
Synonymer: Revalor-H; finaplix; trienbolonacetat; Fina; Finajet
Trenbolonacetat CAS-registreringsnummer: 10161-34-9
MF: C20H24O3
MW: 312,4
Legit Källa Assays: 99%
Bulk pris diskret Förpackning
Utseende: Gult till Ljusgult kristallint pulver
Förvaring: skuggning, begränsad bevarande.
Användning: manligt hormon.Trenbolonacetat kan användas som farmaceutiskt material. Dess huvudsakliga funktion är att främja metabolism. Anabola effekter inkluderar tillväxt av muskelmassa och styrka, ökad bentäthet och styrka och stimulering av linjär tillväxt och benmognad


Trenbolonacetat Extra detaljer:
Trenbolonacetat är en av de mest kraftfulla anabola steroiderna med en stor prestandakapacitet, särskilt för idrottare och kroppsbyggare.

Tillgängligt lagligt på marknaden, är denna anmärkningsvärda steroid effektivare än testosteron om den används korrekt och enligt rekommendationer. Att anta rätt Trenbolonacetatcykel kan vara en av de största cyklerna för någon prestationsförstärkare och därigenom uppnå de önskade resultaten säkert och inom en kort tidsperiod.

Trenbolone acetat homebrew hemlagade recept
100 ml Tren ace @ 75mg / ml: 7,5 gram tren-esspulver (6,36 ml); 44,75 ml grapfröolja; 2 ml bensylalkohol (2%) utan bb Trenbolonacetat hålls enkelt, så det finns inget behov av BB, eller använd EO. För obehandlade pulver är sökandet solkraftsteroider ett bra val.
100 ml Trence® 100 mg / ml: Vanligt 100 mg / ml Recept på 100 ml 10 gram Trenbolonacetatpulver (7,5 ml) 2 ml BA (2%) 20 ml BB (20%) 70,5 ml Olja
100 ml Tren Enathate @ 150 mg / ml: 10 gram trenbolonantantatpulver (9,09 ml) 2 ml bensylalkohol; 15 ml bensylbensoatp; 73,91 ml druvfröolja.
100 ml Tren Enathate® 200 mg / ml: trenbolon enantatpulver 20 gram bensylalkohol BA 2 ml (2%) bensylbensoat BB 20 ml (20%) bärare: USP Grape Seed Oil

Trenbolonacetat COA:

Produktnamn

Trenbolonacetat

Utseende

Gult pulver

absorbans

≤0.30%

Anpassa

Specifik rotation

+ 39 ° ~ + 43 °

+ 40,2 °

Kromatografi Renhet

Anpassa

Anpassa

17α-isomer

≤0.50%

0,38%

Organiska flyktiga föroreningar

Anpassa

Anpassa

Förlust vid torkning

≤0.50%

0,27%

Återstod vid tändning

≤0.10%

0,015%

Analysera

97 ~ 101%

99,3%


Trenbolonacetat VS Trenbolon Enanthate

Däremot är trenbolonandantatets procentandel aktiv steroid nästan 20% lägre. Av den anledningen är den veckotala doseringen för trenbolon-enantat lite högre än för acetatet. För enanthatet är veckotalsdoseringen typiskt 300-800 mg.

Till skillnad från trenbolonacetat som har en halveringstid på endast ca 1 dag och därför bör injiceras dagligen injiceras trenbolon enanthat typiskt 2-4 gånger per vecka. Halveringstiden är antagligen ca 5 dagar.


Trenbolone Half Life

Bas-trenbolonhormonet har en halveringstid på cirka 6-8 timmar, trots att bashormonet inte används av de flesta kroppsbyggare. De flesta idrottare injicerar en trenbolonversion där en esterkedja är fäst. Det är inte till plasmap lipaser i ens blodflöde klyva bort den esterkedjan att Tren är fri att interagera med androgenreceptorerna i muskelcellerna.

Halveringstiden för acetat-esterversionen är ca 48 timmar, medan den för enantatversionen är cirka 5-7 dagar. Trenbolon-acetat, eller snarare Tren-Ace, är ganska populär eftersom den har en liten acetatester bunden till den. Detta ger i sin tur möjligheten att agera snabbt. Dessutom ger det dig möjlighet att sluta cykeln snabbt om några negativa biverkningar verkar och verkar oacceptabelt för dig.

När du slutar att administrera Tren-Ace, kommer föreningen att rensa kroppen snabbt inom några dagar. Som ett resultat kommer halveringstiden att bidra till att snabbt sluta alla olyckliga biverkningar. Hexa-hydrobensylkarbonat-esterkedjan, eller hellre cyklohexyl-metylkarbonatet, är den längsta som den har en halveringstid på 8-10 dygn.


Trenbolon steroidpulver Trenbolonacetat / Tren en cykler och doser

Oavsett typ av cykel eller avsedd syfte kommer de flesta att hitta 6 veckor med Trenbolone-acetat användning för att vara den minsta tidsramen med 8 veckor som är mycket mer optimalt. Du kan använda den i längre perioder, men 12 veckor kommer i allmänhet att vara alla Trenbolone som någon någonsin vill ha och bör reserveras för mer erfarna användare som förstår hur deras kropp reagerar. Den stora majoriteten av Trenbolone-Acetatanvändarna kommer i allmänhet att hitta 50mg varannan dag för att vara ungefär perfekt, with100mg varannan dag att vara en bra dosering för en mer avancerad idrottare och användare, speciellt en som letar efter mer av en kroppsbyggande kroppsbyggnad. För högre slutdos kommer vissa att välja att gå så hög som 100 mg varje dag men de flesta kommer aldrig att behöva det här beloppet och om de gör så är en sådan mängd bäst betjänad mot slutet av en bodybuilding contest prep-cykel och kost för att få in ultimata hårdhet.


Du hittar Trenbolone-Acetat staplar bra med nästan alla andra anabola steroider som kan tänkas men om det finns något du borde stapla det med är det någon form av exogen testosteron; formen av testosteron spelar ingen roll, långa estrar, korta estrar och blandningar är alla helt bra. Många individer kan också hitta Cytomel som ett användbart tillägg till en Trenbolone-stack eftersom hormonet kommer att sänka naturliga T-3-nivåer något. Nej, det här tillägget är inte alls ett absolut måste, men det kan ge några användbara fördelar, särskilt när man sliter.
När din cykel slutar och du går in i Post Cycle Therapy (PCT) om cykeln slutar med Trenbolone-Acetat och alla andra steroider är av en liten esterform kommer du att kunna börja din PCT inom några korta dagar. Detta ger Trenbolone-Acetat en fördel jämfört med Trenbolone-Enanthate, för om Enanthate-versionen användes skulle du behöva vänta ungefär 2 veckor innan PCT började. Kom ihåg, ju tidigare vi kan starta vår PCT, desto bättre blir vi, i form av vinster och vår övergripande hälsa.

Qulity produkter, Kvalitetsservice, Prisvärd pris. Du är alltid välkommen att kontakta mig! :)

Hot Tags: legit injicerbar steroid trenbolon Acetate finaplix h, Kina, leverantörer, rabatt, köp, bulk, prislista, hiGH kvalitet, i lager

Förfrågning

You Might Also Like