Injicerbara steroider Trestolonacetat för hyperplasi

Smältpunkt: 447,571 ° C vid 760 mmHg
Molekylvikt 330,47
Flampunkt: 194,228 °
Densitet: 1,117 g / cm3
Utseende: Vitt pulver
chatta nu

Produktinformation

Injicerbara steroider Trestoloneacetat för hyperplasi av prostata

Snabba detaljer:
CAS-nr .: 6157-87-5
Synonymer: 17p-hydroxi-7a-metylestr-4-en-3-on-acetat; 3-oxo-7a-metylestra-4-en-17p-ol-cetat; Ättiksyra-3-oxo-7a-metylestra-4-en-17p-ylester; NSC-69.948; U-15614
Molekylformel: C21H30O3
Smältpunkt: 447,571 ° C vid 760 mmHg
Molekylvikt 330,47
Flampunkt: 194,228 °
Densitet: 1,117 g / cm3
Utseende: Vitt pulver
Användning: Farmaceutiska råvaror, kroppsbyggnad och sexförbättring


Trestolonacetatcykler och doser:
Trestolonacetat, medan det används för andra medicinskt relaterade ändamål, är ett populärt alternativ för den person som seriöst är att perfekta människokroppen. Det är känt för sina snabba och effektiva resultat för alla som letar efter snabb styrkaförbättring och ser allvarligt på ökad storlek på så lite tid som möjligt. Trestolonacetat är avsedd för dedikerade kroppsbyggare och viktutbildare som är engagerade i att få positiva resultat genom en kombination av kost, kosttillskott och en fitnessplan.

Trestolonacetat kan tas i olika former, inklusive injektioner och pulver. I framtiden bör den finnas tillgänglig i en muntlig form också. Det är mest effektivt i bulkprocessen, vilket gör det möjligt för kroppsbyggare och tyngdlyftare att bygga upp sin muskelmassa samtidigt som fett minskas. Den kan kombineras med andra förstärkare för att uppnå maximala resultat med skärning och härdning av kroppens kroppsbyggnad.

Med en maximal dos på 50 mg per dag kan användarna förutse betydande vinster inom tre månaders användning. Det är möjligt att öka styrka och muskelmassa med en viktökning på så mycket som 20 pund under den tidsperioden.


Vanliga frågor om trestolonacetat

Vilka sidor kan jag förvänta mig

Nästan varje användare rapporterar en nästan omedelbar ökning av kärnkroppstemperaturen. Vissa användare rapporterar också betydande vätskeretention i närvaro av överskott av kolhydrater, med betydande lutning ut med måttliga kolhydrater. Trestolone binds inte till SHBG. Ur mina och andras erfarenheter är detta den negativa sidans omfattning.


Hur kraftfull är trestolonacetat (MENT) jämfört med Mentabolan (Mentdione), dess föregångare

Det finns inga studier som visar biotillgängligheten av dessa, men det finns studier som visar sin anabola kraft oralt. Trestolone är betydligt starkare än mentdion i det som betyder mest. Detta förstoras först intramuskulärt.


Hur kraftfull är trestolonacetat jämfört med Trenbolone

Trestolone är händerna ner den starkare föreningen, med vetenskaplig bevisning och anekdotiskt stöd. Trestolone har ett 540: 840 förhållande jämfört med metyltestosteron, vilket betyder att det är minst 5 gånger så androgent och åtminstone 8 gånger som anaboliskt. Intramuskulärt är det 2300: 650. Trenbolon s är 500: 500. Du gör matte!


Har trestolone samma risk för sidor

Nej. Det finns inga nattsvettar. Inga sömnlöshet. Ingen olämplig aggression. Ingen förlust av libido (bara en ökning!). Ingen överväldigande akne. Ingen ångest. Det känns verkligen som Test plus Tren minus de negativa sidorna, och även med lite mer av en spark vid en lägre dos.


Armerar trestolonacetat

Ja, verkligen. En stark AI (dvs aromasin) är ett måste medan du kör Trestolone. Genom att följa detta protokoll kommer du att skörda de oföränderliga fördelarna med Trestolone utan risk för sidor.


Hur skulle du beskriva Trestolone Acetate till en erfaren AAS-användare

Trestolonacetat kan bäst beskrivas som jämförbart med en kombination, även om det är kemiskt en offshoot av Norandren (Deca). Jag uppskattar att en måttlig dos av trestolonacetat kommer att ge något bättre resultat än en kombination av Test / Tren / Mast.


Vad är ett effektivt doseringsprotokoll
Det har uppskattats att även 50 mg EOD ger signifikanta resultat. Jag har kört den så hög som 100 mg ED, och vid 75 mg ED, men har beslutat att köra den vid 50 mg ED. Det är mer än nog för att Trestolone ska arbeta med sin magi!


Vad är "kick in time" för trestolonacetat
Du kommer bokstavligen att observera märkbara resultat inom de allra första dagarna då du börjar bli smalare snabbare än med någon annan förening känd för man. Det arbetar definitivt med full fart på mindre än en vecka.


Vad är PIP som för Trestolone
PIP har mer att göra med preparatet än föreningen. Om du förbereder Trestolone korrekt finns det NOLL PIP och det kan till och med gå smidigt genom en nålstift.

Hur länge ska jag köra trestolonacetat

Även en 2 veckors cykel kommer att ha betydande resultat. 4-6 veckor är perfekt om du vill maximera dina framsteg utan att behöva öka dosen. En av de främsta orsakerna till att killarna inte går längre än 6 veckor är att de inte kan tolerera sidorna. Med Trestolone finns inte dessa sidor. Så längre körningar bör vara genomförbara.


Kan Trestolone användas som testbas
Ja. Men för mig personligen finns det ingen ersättning för Test som en "Testbas", även med Trestolone. Men om du letar efter de fördelar som testet ger, blir du positivt överraskad över hur Trestolone överträffar det. Ändå skulle jag inte köra Trestolone utan åtminstone en mild dos Test - det borde inte vara annorlunda för att ta det muntligt. Om du jämför Trestolone till något som Stano som folk refererar till som en "testbas", jämför du Godzilla med en gård ödla.


Vad är skillnaden mellan trestolon oralt, transdermalt och intramuskulärt
Intramuskulärt kommer nästan alltid att ge förstorade resultat över oralt och transdermalt. Transdermalt är nästa steg ner, med oralt vara den minst effektiva leveransmetoden. Rapporter om IM Trestolone är inget annat än fantastiskt. För oral trestolone är de inte bättre än för andra tillgängliga, billigare produkter.


Varför kan du tro oss

  1. Högkvalitativ produkt med 99% renhet.

  1. Professionellt team för paket och leverans.

  1. Snabb och diskret leverans kan ordnas för tullpasset Garanterat.

  1. Absolut professionell vägledning.

  1. Spårning nr 24 timmar för tullpass garanterad.

  1. Kunderna kommer från hela världen.


Om du behöver det här eller om du är intresserad av andra produkter, kan du skicka mig e-post eller ringa mig direkt, vi kan prata mer om detaljerna på produkterna.

Hot Tags: injicerbara steroider trestolon Acetat för hyperplasi, Kina, leverantörer, rabatt, köp, bulk, prislista, hiGH kvalitet, i lager

Förfrågning

You Might Also Like