Injicerbara Anabola Steroider Drostanolon Enanthate

Injicerbara anabola steroider Drostanolon Enanthate 200mg / ml Drostanolon Enanthate Snabbdetalj: Drostanolon Enanthate Ansökningar: Masteron är ofta ett idealiskt val för att inkluderas i en steroidbunke, eller i vissa fall för användning som enbart injicerbar för en steroidcykel. En enantat ester ...
chatta nu

Produktinformation

Injicerbara anabola steroider Drostanolon Enanthate 200 mg / ml

Drostanolon enanthate Snabbinformation:

produktnamn

Drostanolon Enantat

Kemiskt namn

Masteron Enanthate, Dromostanolone Enanthate

Koncentration

200mg / ml

Politik

100% återförsändelse

Användande

Kroppsbyggnad

utseende

Ljus Gul Vätska

Smältpunkt

63 ℃ -69 ℃

WhatsApp

+8618126437315

Skype

selina.xu@yccreate.com


Drostanolon enanthate Ansökningar:

Masteron är ofta ett idealiskt val för inkludering i en steroidstack, eller i vissa fall för användning som det enda injicerbara för en steroidcykel.
Enantat-esterversion som har en halveringstid på förmodligen 5 dagar har blivit tillgänglig. Denna version av Masteron kan injiceras så sällan som två gånger per vecka.

Drostanolon enanthate Beskrivning:

Drostanolonendantat är en ester av drostanolon.
Anti-tumöraktiviteten hos drostanolon verkar relaterad till reduktion eller kompetitiv inhibering av prolaktinreceptorer eller östrogenreceptorer eller produktion.
Drostanolon enanthate 200 USP-injektion ger drostanolonantantat, en potent androgen steroid som har liknande egenskaper hos dihydrotestosteron. Drostanolon är oförmögna för aromisering och omvandlas därför inte till östrogen. Både drostanolons anabola och androgena aktivitet är mycket större än metyltestosteron. Förestringen av 17-beta-hydroxylgruppen ökar varaktigheten av verkan av drostanolon. Drostanolonestrar i olja injicerad intramuskulärt absorberas långsamt från lipidfasen, sålunda kan Drostanolon Enanthate 200 administreras med intervaller varannan vecka.
Drostanolonantantat 200 innehåller drostanolonantantat i en 10 ml injektionsvätska, lösning (200 mg drostanolonantantat / ml).
Drostanolonendantat 200 är en gulaktig oljig lösning för intramuskulär injektion.


Dosering :

Drostanolon kommer i två versioner - Masteroxyl 100 (Drostanolone Propionate) och Masteroxyl 200 (Drostanolone Enanthate). Den första estern kan doseras vid 50 till 150 mg / vecka och är känd som den snabbare verkande versionen av Drostanolon, medan den andra estern doseras till 200 mg per vecka och används två gånger per vecka med en långsammare frisättning av hormon. I fallet med Masteroxyl 200 kommer en idrottsman injicera 100 mg varannan eller tre dagar för att få tillräckliga resultat. På grund av viriliseringssymtomen ska kvinnliga idrottare inte använda mer än 25-50 mg varje vecka i sammanlagt 4-6 veckor.

Whatsapp: +8618126437315
Skype: selina.xu@yccreate.com

Alla pratar med liknande ord, det jag vill säga är: Ge mig en chans, bara försök på mig, kanske kommer du att bli en överraskning från mig!

Hot Tags: injicerbara anabola steroider drostanolon enanthate, Kina, leverantörer, rabatt, köp, bulk, prislista, hiGH kvalitet, i lager

Förfrågning

You Might Also Like