Friska Boldenone Steroider Boldenone Cypionate

Boldenon Cypionat för 25 ml @ 200 mg / ml
5 gram pulver
16,25 ml sesamolja
1,25 ml BA 5%
3,75 ml BB 15%
chatta nu

Produktinformation

Friska Boldenone Steroider Boldenone Cypionate 106505-90-2 Steroid Anabolic Muscle Mass

Boldenone Cypionate Snabbdetalj:

Produktnamn

Boldenon Cypionate

Annat namn

Jämvikt; Ganabol; Equigan; Ultragan;

CAS nr

106505-90-2

Molekylär formel

C26H38O3

Molekylvikt

398,58

Utseende

vitt kristalloidpulver.

Molekylär struktur

图片5.jpg

Analysera

99,5%

Användande

Till muskelvikten.


Boldenone Cypionate kock recept:
200 innehåller boldenone cypionate i en 10 ml injektionsvätska, lösning (200mg boldenone cypionate / ml).
200 är en mörkgul oljig lösning för intramuskulär injektion.
Cook Recept
Boldenon Cypionat för 25 ml @ 200 mg / ml
5 gram pulver
16,25 ml sesamolja
1,25 ml BA 5%
3,75 ml BB 15%


Boldenone Cypionate Beskrivning:
Boldenon cypionate är en kolesterolester som rekommenderas för behandling av försvagande hästar när det är nödvändigt att förbättra kroppsvikt, hår eller allmänt fysiskt tillstånd. Defekter uppstår ofta efter sjukdomen, eller efter överarbete och överanvändning.
Bolton förbättrade den svaga hästens allmänna tillstånd, vilket bidrog till att korrigera viktminskning och ökad aptit. Det kan inte ersätta en balanserad diet. Först när vi använder en bra hanterings- och matningsmetod kan vi förvänta oss de bästa resultaten.
Boldenon bör betraktas som adjuvansbehandling för annan specifik och stödjande behandling av sjukdomar, kirurgiska fall och traumatisk skada.


Boldenone Cypionate Applications:
Boldenon cypionate ökar kväveuppehållet, proteinsyntesen, ökar aptiten och stimulerar frisättningen av erytropoietin i njuren.
Anabola steroider. Det är ett av de vanligaste veterinärmedicinska läkemedlen inom veterinärmedicin för veterinärmedicin. Manliga hormonnivåer är mycket höga, synteseffekten är också mycket stark.
Baodanon kan vara effektivt, stabilt och hållbart för att öka muskler och styrka, och bättre om det med andra droger är den mest populära metoden för att hålla veteraner det enklaste sättet att hålla musklerna "cirkulerande" en av steroiderna (och andra droger etc. ) Dessutom kan de mänskliga kroppens naturliga förhållanden producera spårmängder av bortenon. Boldenon.


Whatsapp: +8618126437315
Skype: selina.xu@yccreate.com

Oavsett om du kommer att vara min kund eller inte, om du är intresserad av någon av våra produkter, välkommen till din förfrågan!

Hot Tags: friska boldenone steroider boldenone cypionate, Kina, leverantörer, rabatt, köp, bulk, prislista, hiGH kvalitet, i lager

Förfrågning

You Might Also Like