Gruvfröolja GSO för kosmetikanvändning

Druvfröolja GSO för steroider Omvandling OCH kosmetika använder CAS 8024-22-4 (Oap-020) Växtutdrag Organiska lösningsmedel Druvfröolja Kontakta Mitchell: Whatsapp +8618124076819 Skype: hk@chembj.com Snabbinformation: Leverans typ: OEM / ODM Certifiering: MSDS, HACCP, SOA, ISO9000, ISO22000 Typ: Ren Essential ...
chatta nu

Produktinformation

Druvfröolja GSO för steroider Omvandling OCH kosmetika använder CAS 8024-22-4 (Oap-020) Växtutdrag Organiska lösningsmedel

1816_n.jpg Druvfröolja Kontakta Mitchell: Whatsapp +8618124076819 Skype: hk@chembj.com

Snabba detaljer:

Leverans typ: OEM / ODM

Certifiering: MSDS, HACCP, SOA, ISO9000, ISO22000

Typ: Ren Essentiell Olja

Råmaterial: Frön

Ingrediens: svart vinbär

Ursprungsort: Kina, Kina (fastlandet)

Modellnummer: SH-BCSO-003

Produktnamn: Olivolja fröolja för ätolja för vegetabilisk matolja

Funktion: Ansiktsbehandling, hud, hälsa, hårvård, kosmetika, ätbar matolja

Användning: Ansiktsbehandling, hud, hälsa, hårvård, kosmetika, ätbar vegetabilisk olja

Ansökan: Skönhet & Personlig omvårdnad >> Hudvård, Kosmetika

Renhet: 100% ren natur

Betyg: Högsta betyg

Prov: Fritt tillhandahållet

Namn: Olivolja

Färg: Svagt gul

Lukt: Karakteristisk smak

Ansökan:

Denna basolja är mycket bra, nästan färglös och transparent, lätt absorberad av huden. Den har en mild konvergens egenskap som kan hjälpa till att dra åt och ta hand om huden. Det kan hjälpa till med akne och andra hudsjukdomar. Den är rik på linolsyra, en nödvändig fettsyra, vilket är mycket viktigt för hud- och cellemembran. Druvfröolja har effekt av regenerering och återuppbyggnad och har en stark fuktgivande effekt på huden.

Huvud funktioner:


Att vara en av de kraftfullaste antioxidanterna som bekämpar fria radikaler, är 20 gånger starkare än vitamin C och 50 gånger starkare än vitamin E.
Skydda hjärtat och blodkärlet.
Förbättrad retinopati orsakad av diabetiker, ateroskleros, inflammation och åldrande.
Förbättra atletisk prestanda, minne och hälsosam livsstil.
Förebyggande och reversering av Alzheimers sjukdom.
Förbättra sexuell funktion, PMS och menstruationssjukdomar.
Hjälper till att behandla ADD / ADHD.
Anti-aging och anti-wrinkle.
Anti-cancer, antiinflammation och anti-allergisk aktivitet



Huvudansökningar:


Druvfrösextrakt kan tillverkas i kapslar, troké och granulat som hälsosam mat.
Högkvalitativt Druvfrösextrakt, som har god löslighet i vatten och etanol, plus lösningen genomskinlighet och glans färg har blivit mycket tillsatt i drycken och vinet, kosmetika som det funktionella innehållet.
För funktionen av den starka antioxidanten, är druvfrösextrakt i stor utsträckning tillsatt i alla typer av livsmedel såsom tårta, ost som vård, naturligt antiseptiskt i Europa och USA, och det har ökat tryggheten hos maten.

 

COA:

 

artiklar Specifikation
produktnamn solrosfröolja
Tecken gul vätska
Relativ densitet (20/20 ° C) 0,915-0,935
Brytningsindex (20 ° C) 1,432-1,510
Syravärde mgKOH / g ≤1.0mgKOH / g
Peroxidvärde meq / kg ≤1.0mgKOH / g
Fria fettsyror ≤0.1%
Innehåll gamma-linolensyra: 15,2% linolsyra: 35%, tjugo kolsyra: 1,15%, tjugo kol två utspädd syra: 2,2% etc.
Slutsats Kvalificerad

 

artiklar Specifikation
Produktnamn druvkärneolja
relativ densitet

0,918-0,938

Brytningsindex

1,470-1,4750

Surt värde

≤0.5

Förtvålningsvärde

185-205

Peroxidvärde

≤10

Lodinvärde

> 130

Linolsyrahalten

68% -87%

Slutsats Passera

Druvkärneolja
Druvfröolja är rik på omättade fettsyror, främst oljesyra och linolsyra, vars linolsyrahalt är så hög som 72% ~ 76%. Linolsyra är väsentlig för kroppsfett, lätt att absorberas av människokroppen. Den långsiktiga konsumtionen av druvkärnolja kan minska det humana serumkolesterolet, effektivt reglera den mänskliga växtnerven. Druvfröolja är rik på vitamin E, med stark antioxidant, kan effektivt förlänga hyllens hållbarhet, det är inte lätt att orsaka ljus, värmestrålning och kontakt med luft som orsakas av oxidativ rancidfenomen.
På grund av dess relativt stabila prestanda, förutom att laga olja direkt på bordet för att äta och använda för alla typer av mat, druvolja eller göra en äldre kosmetika och medicin, ett av de viktiga råvarorna. Druvfröolja innehåller också en mängd essentiella kalium-, natrium-, kalcium- och andra mineraler och en mängd olika fettlösliga och vattenlösliga vitaminer, lämpliga för produktion av äldre och spädbarnsmat, hälsokost och höghöjdspersonal dedikerad mat.


Näringsinnehåll av druvfröolja
Druvfröolja är den huvudsakliga ingrediensen av linolsyra och den ursprungliga anthocyaninen, linolsyrahalten på mer än 70%. Linolsyra är väsentlig för människokroppen och kroppen kan inte syntetiseras av fettsyror. Samtidigt kan fröolja förebygga och bota kardiovaskulära sjukdomar, minska det humana serumkolesterolet och blodtrycket, dess näringsvärde och medicinska roll både inhemska och internationella medicinska samhällen och fullt erkännande av näringsexperterna och högkända.
Förutom linolsyra och de ursprungliga antocyaninerna är druvutsäde också rik på olika vitaminer (B3, B5, B1, VF, VC), klorofyll, spårämnen (kalium, fosfor, kalcium, magnesium etc.) , essentiella fettsyror, fruktos, glukos och grapefenoler etc.

hk@chembj.com contact.jpg

 

Om du har någon fråga, kontakta mig utan att tveka

Mitchell Lu

E-post

hk@chembj.com

Whatspp

+8618124076819

Steroider, peptid, sexförstärkare, farmaceutiska råmaterial, SARMS, fettförlust etc.

Hot Tags: druvkärnolja gso för kosmetikaanvändning, Kina, leverantörer, rabatt, köp, bulk, prislista, högkvalitativ, i lager

Förfrågning

You Might Also Like