Fluoxymesteron Anabolisk Steroid Halotestin Bulking Cycle

Fluoxymesteron Snabba detaljer:
fluoxymesterone
1.Alias: Halotestin
2.CAS nr: 76-43-7
3.Einecs nr: 200-961-8
4.MF: C20H29FO3
chatta nu

Produktinformation

Fluoxymesteron Anabolisk Steroid Halotestin Bulking Cycle CAS 76-43-7

fluoxymesterone   Snabbdetalj:
fluoxymesterone
1.Alias: Halotestin
2.CAS nr: 76-43-7
3.Einecs nr: 200-961-8
4.MF: C20H29FO3
5.MW: 336.44
6. Renhet: 99%
7.Appearance: Vitt eller benvitt kristallint pulver, luktfritt
8.Usage: Liksom rollen och appliceringen av metyltestosteron, kännetecknas av långsammare metabolism i kroppen, varade effekten längre

fluoxymesterone   Beskrivning:
Fentamfetamin (handelsnamn Halotestin) är en potent androgen anabole steroid som har använts för behandling av manlig hypogonadism, fördröjning av manlig puberteten och behandling av kvinnlig bröstcancer. Är 5 gånger den hos testosteron. Antitumöraktiviteten för fludarfluramin är associerad med reducerad eller kompetitiv inhibering av prolactinreceptor eller östrogenreceptor eller produktion.
Halotestin innehåller fluoxetin, vilket är känt för att hjälpa kroppen att producera fler androgenhormoner. Fluortestosteron färglös och smaklös, olöslig i vatten. Jämfört med andra kommersiellt tillgängliga metaboliter är den syntetiska metaboliska mängden av läkemedlet 19 gånger den för androgen. Detta innebär att läkemedlet omedelbart kan göra dig till en smal siffra för friska människor.

fluoxymesterone   Användningsområden:
Den bästa mannen är mest som Halotestin. De ska inte bara användas för rörelsesrelaterade applikationer, men också i följande fall:
Personer som lider av endogen testosteronbrist eller -brist, som leder till testikulärt syndrom, kryptokocksjukdom och orchitis och andra symtom försvunnit. Endogen testosteronbrist kan också orsakas av traumatiskt syndrom och allvarliga olyckor.
Män lider av tonåren.
I sällsynta fall fick halotestin bröstcancer, som var postmenopausala kvinnor.

Dosering:

1. Halo-dosen får inte överstiga 40 mg per dag, annars kommer du in i det farliga området där denna steroid missbrukas.
2. Det ska inte vara mer än 5-6 veckor. För att säga sanningen kan 4 veckor vara en smartare hatt eftersom det är en steroid och du kan vara trött på att använda den. Det finns ingen ordsprog avsedd.
3. Vissa tyngdlyftare tycker om att ta 10 mg före träning för att öka effekten och sprida den återstående dosen under dagen. På grund av den korta halveringstiden för auraen (6-8 timmar) har denna strategi fördelar. Personligen, när jag koncentrerar mig på min styrka om ett år, kommer jag att köra 20-30 mg om dagen och ta 10-20 mg 2 timmar innan min styrketräning ökar min näve.
4. När det gäller stapling kan Halotestin definitivt arbeta själv. Prova 20 mg dagligen i 3-4 veckor och sedan därifrån kan du prova högre doser och experiment med höft eller Equipoise eller testosteron. Jag kommer inte att stapla med en annan hårdförening som Trenbolone, om du inte är mycket erfaren och avancerad, annars använder jag inte en annan verbal överlagring.

Här säljer vi inte en produkt, bara försöker göra fler kunder tillgång till steroider av högsta kvalitet, och få vad de vill!
Whatsapp: +8618126437315
Skype: selina.xu@yccreate.com

Hot Tags: fluoxymesteron anabolic steroid halotestin bulking cykel, Kina, leverantörer, rabatt, köp, bulk, prislista, hiGH kvalitet, i lager

Förfrågning

You Might Also Like