Fettbrännare Steroider Metyltrienolon Metribolon

99,6% Renhet Methyltrienolon Metribolon Tren Fettbrännare Pulver CAS 965-93-5 Metyltrienolon Snabbinformation: Metyltrienolon Beskrivning: Metotrienol är en steroidförening som i stort sett inte är tillgänglig på marknaden, svart eller på annat sätt. Anledningen till att den är tråkig är att den är så giftig för ...
chatta nu

Produktinformation

99,6% Renhet Methyltrienolon Metribolon Tren Fettbrännare Pulver CAS 965-93-5

Metyltrienolon Snabbinformation :

engelskt namn

metyltrienolon

Alias

Metyltrienolon; Metyl Trenbolone

CAS nr

965-93-5

MF

C19H24O2

MW

284,40

Tecken

Fint ljusgult pulver.

Använda sig av

Steroidhormon, ökar muskeluthållighet och kraft.

Förpackning

Enligt kundens krav på förpackning


Metyltrienolon Beskrivning:

Metotrienol är en steroidförening som i stort sett inte är tillgänglig på marknaden, svart eller på annat sätt. Orsaken till att den är tråkig är att den är så giftig för levern och till och med endast en liten dos av 2 mg per vecka orsakad av levergulsot. Förutom leverens toxicitet, men också orsaka sexuell dysfunktion, och kan leda till att andra föreningar staplas för att överdriva östrogenens roll i kroppen. Även om denna förening är klart farlig, rekommenderas det inte att någon uppmärksammar hälsan, men det är värt att notera att dess muskulära och fettförbränningsegenskaper är jämförbara med de högsta nivåerna av steroider som för närvarande finns tillgängliga.


COA :

Testa

Analysstandard

Resultat

Beskrivning

Ljusgult pulver

Ljusgult pulver

Specifik rotation

≤-58 °

Passera

Smältpunkt

163-172ºC

164 ~ 170ºC

Förlust vid torkning

≤0.5%

0,32%

Analysera

≥97.0%

98,52%

Slutsats

Överensstämma med Enterprise Standard


Metyltrienolon Tillämpningar:

Metyltrienolon, även känd som R1881, är en effektiv, icke-aromatisk androgen som strukturellt kallas "oral trender". Metotrienol binder starkt till androgenreceptorn (AR), som är en mer potent agonist (aktivator) av androgenreceptorn än DHT. I "Androgen och syntetiska metaboliter: Kemi och farmakologi" klassificeras 17A-metylenetrienol som ett metaboliskt förhållande för vuxna på 30.000 gånger i Julius Vida. Den effektiva dosen startar endast vid 25 mcg.


Metyltrienolon kvitto:
1gram Methyl Trenbolone 100ML @ 10 mg / ml
97 ml etyloleat
2 ml bensylalkohol
2gram Methyl Trenbolone 100ML @ 20 mg / ml
3 ml bensylalkohol
95 ml Grapefröolja


Användande:

När det gäller cykeltid begränsar de flesta användare sin standardlängd, om inte kortare. Den här gången är läkaren absolut nödvändig för förlängning av pågående blodprov, oavsett hur länge användaren avser att medicinera, det är en bra idé. Naturligtvis kan individuellt svar på användarens läkemedels- och leverfunktion också motstå användarens tre metylalkohol och därmed omfattningen av läkemedlets funktion.
När det gäller administrationen, eftersom den första tiden sedan produktion och användning av metylforskningstorkotoler var små, så kan vi använda hearsay-information för att exakt bestämma hur mycket som ska administreras för att observera fördelarna och begränsa biverkningarna. De flesta manliga användare har ett mycket normalt dosintervall från 400-800 mikrogram. Kvinnor rekommenderar inte att du tar detta läkemedel, vilket kommer att diskuteras nedan. Självklart är det som alla droger mycket högre doser, de har redan börjat. Detta leder också till högre rapporteringsnivåer för negativa biverkningar, inklusive tillfälliga leverförhållanden som gulsot. Därför är det lämpligt att hålla användaren i stor grad omsorg när man börjar ge föreningen och eventuell ökning som de kan ge.


Whatsapp: +8618126437315
Skype: selina.xu@yccreate.com
Alla frågor, var god kontakta mig!
Välkommen till din förfrågan!

Hot Tags: fett brännare steroider metyltrienolon metribolon, Kina, leverantörer, rabatt, köp, bulk, prislista, hiGH kvalitet, i lager

Förfrågning

You Might Also Like