Equipoise Steroids Vätska Boldenone Undecylenate

Produktnamn: Boldenone undecylenate
CAS: 13103-34-9
MF: C30H44O3
MW: 452,67
EINECS: 236-024-5
chatta nu

Produktinformation

Equipoise / Boldenone Undecylenate CAS 13103-34-9 för Bodybuilding

Produktnamn: Boldenone undecylenate
Synonymer: BOLDENONE-10-UNDECENOATE; boldenone undec-10-enoat; BOLDENONE UNDECYLENATE; DEHYDROTESTOSTERONE UNDECYLENATE; 1-DEHYDROTESTOSTERONE UNDECYLENATE; 17b-hydroxiandrosta-1,4-dien-3-on 10-undecenoat; 17b - [1-oxo -10-undekenyl) oxi] -androsta-1,4-dien-3-on; 17-hydroxiandrosta-1,4-dien-3-ONE-17-undecenoat
CAS: 13103-34-9
MF: C30H44O3
MW: 452,67
EINECS: 236-024-5


Hur man använder Equipoise? Vilka doser ska man använda?

Equipoise används av idrottare och bodybuilders för att öka uthållighet, muskelmassa och produktion av röda blodkroppar i kroppen. Det är mest känt för att ge långsamma men stabila vinster under bulking cykler (vanligtvis kallas EQgains). EQ kan användas i doser från 200 mg till 600 mg per vecka under så lång tid som 12 veckor.
Under de senaste åren har Equipoise blivit en favorit bland powerlifters och anses av bussar som en idealisk ersättning för Deca Durabolin. Detta beror främst på att kvaliteten på muskelmassan och styrkan som upplevs under utrustningen sker utan de dåliga biverkningarna av deca. EQ har också en positiv effekt på blodets cirkulation i kroppen; möjliggör maximal blodflöde i muskler under intensiva träningssessioner.
I medicinsk användning kan equipoise främja erytropoietin (EPO) stimulerande faktor som i sin tur stimulerar benmärgstillväxten som leder till ökad produktion av röda blodkroppar. Mer röda blodkroppar innebär mer hemoglobin och en högre syrekapacitet. EQ kan också resultera i förändringar i elektrolytnivåer på grund av dess potenta mineralokortikoidegenskaper.
För män är den genomsnittliga dosen 400-600mgs per vecka, men jag har sett killarna gå upp till 1000mgs per vecka så länge som cykelhjälpmedel användes.

För kvinnor är den genomsnittliga dosen 25-50 mg per vecka, men du måste vara mycket försiktig. Om du ser tunga biverkningar, avbryta EQ eller lägre doser.

Dosering och biverkningar Genomsnittlig dos av Boldenone Undecylenate är 300-500 mg per vecka för män och 50-100 mg per vecka för kvinnor. Injektionen ska administreras minst en gång i veckan och längden på en cykel varierar från 7-8 veckor till 10-12 veckor. Biverkningar är milda och förekommer i huvudsak i fall av höga doser. Idrottare kan uppleva akne, fet hud, håravfall, diarré, högt blodtryck, förlängd blodproppstid, ökad libido samt postmenopausal blödning, ökad sexdrift, svullnad av bröst och viriliseringssymptom hos kvinnor.


Kemiska egenskaper Gul olja
Användning Boldenone Undecylenate är en anabolisk steroid utvecklad för veterinär användning.

Testosteronacetat

Trenbolonacetat

MGF

Testosteron Cypionat

Trenbolon Enanthate

PEG MGF

Testosteron Decanoat

Boldenonacetat

CJC-1295

Testosteron Enanthate

Boldenone undecylenat

CJC-1295 DAC

Testosteron-isokaproat

Boldenon Cypionate

PT-141

Testosteronfenylpropionat

Boldenon propionat

Melanotan-1

Testosteron propionat

stanolon

Melanotan-2

Testosteron-undekanoat

Nandrolon fenylpropionat

GHRP-2

Mesterone

Nandrolon undecylat

GHRP-6

Testosteron Sustanon 250

Nandrolon cypionat

Ipamorelin

Clostebolacetat

Nandrolon propionat

Hexarelin

Methylandrostanolone

metyltrienolon

Sermorelin

Metenolon-enantat

Drostanolon propionat

Oxytocin

Metenolonacetat

Drostanolon Enantat

TB500

Anavar

Tadalafil

triptorelin

Winstrol

vardenafil

Tesamorelin

Clomifencitrat

Dianabol

gonadorelin

Toremifencitrat

Tamoxifen Citrate

DSIP

finasterid

Dapoxetinhydroklorid

Selank


图片26.jpg

Hot Tags: equipoise steroider flytande boldenone undecylenate, Kina, leverantörer, rabatt, köp, bulk, prislista, hiGH kvalitet, i lager

Förfrågning

You Might Also Like