Effektivt testosteronacetat för muskelbyggnad

99,6% Testosteronacetat 1045-69-8 för muskelbyggande Male Sexhormon Testosteronacetat Snabbinformation: Testosteronacetat Egenskaper: Testosteronacetat är mycket effektivare än myrsyrasaltet, cypionatet och även propionatet, så det kräver mer frekventa injektionsscheman. ..
chatta nu

Produktinformation

99,6% testosteronacetat 1045-69-8 för muskelbyggande manlig sexhormon

Testosteronacetat Snabbdetalj :

Produktnamn

Testosteronacetat

Alias

Aceto-sterandryl

CAS nr

1045-69-8

EINECS

213-876-6

Molekylär formel

C21H30O3

Molekylvikt

330,46

Utseende

vitt pulver

Kvalitet

farmaceutisk

WhatsApp

+8618126437315

Skype

Selina.xu@yccreate.com


Testosteronacetat Egenskaper :

Testosteronacetat är mycket effektivare än myrsyrasaltet, cypionatet och till och med propionatet, så det kräver mer frekventa injektionsscheman, såsom dagligen eller varannan dag, för att hålla blodnivåerna så stabila som möjligt.
Fördelen med att göra det är dock att steroiderna kan avlägsnas snabbare från kroppen efter att användningen har upphört, vilket gör det till ett mer önskvärt alternativ för testatleten.

Testosteronacetat Beskrivning:
Testosteronacetat är mycket snabbare än Enathate eller Cypionate och kräver därför mer frekventa injektioner, såsom daglig eller varannan dag för att hålla blodnivån så stabil som möjligt. Fördelen är emellertid att efter sterilisering kan steroider avlägsnas snabbare från kroppen, vilket gör det till ett bättre val för testutövare.
Det vanligaste anabola hormonet som också anses vara det mest grundläggande. Således anser idrottaren att den är den grundläggande steroiden för de flesta cyklerna. Är anabola och androgena. Idrottare använder testosteronacetat för att se en signifikant ökning av muskelstorlek och styrka, samt övergripande hälsa, ökad libido och libido.
Aromaticitet är mycket lätt, så östrogenackumulering och biverkningar kan bli ett problem för användare som är känsliga för dessa problem eller som väljer att använda höga doser av föreningen. När man använder testosteron väljer idrottare ofta att inkludera antiöstrogener som Nolvadex och Arimidex.

Testosteronacetatapplikationer :
Testosteronacetat är ansvarigt för att främja hälsa och välbefinnande genom att förbättra libido, energi, immunitet, ökad fettreduktion, uppnå och bibehålla magert muskelmassa, förhindra osteoporos (förlust av bentäthet) och möjligen skydda hjärtsjukdom.
Med hjälp av vårt professionella team är vi engagerade i att tillhandahålla alla typer av testosteronacetat testosteronpulver. Vi tillhandahåller pulveret genom kvaliteten på detektering av kemiska ämnen och den senaste tekniken, under ledning av våra skickliga proffs. Pulvret används i stor utsträckning vid farmaceutisk behandling av olika farmaceutiska råvaror, på grund av dess renhet och effektivitet i den marknadskrävande. Genom våra kvalitetsexperter för att kontrollera de olika parametrarna har vi det mest rimliga priset i olika förpackningsalternativ för att ge detta testosteronacetat.

Testosteronacetat COA :

Testföremål

Specifikation

Testresultat

Utseende

Vitt eller nästan vitt kristallint pulver

vitt kristallint pulver

Förlust vid torkning

<=>

0,34%

Smältpunkt

139-141 째 C

139-140 째 C

(HPLC) analys

97-103,0%

98,68%

Gratis syra

0,5% max

0,31%


Användning av testosteronacetat :
Testosteronacetat är en androgen, som vanligtvis används för kroppsbyggande, fysiskt upprätthåller och främjar utvecklingen av maskulinitet och sexuella organ. Det används också för att behandla kvinnor med bröstcancer, äggstockscancer, livmoderfibroider, såsom multipel myelom och renalcellkarcinom.


Eventuella intresserade, pls tveka inte att kontakta mig!
Whatsapp: +8618126437315
Skype: selina.xu@yccreate.com

Hot Tags: effektivt testosteronacetat för muskelbyggnad, Kina, leverantörer, rabatt, köp, bulk, prislista, hiGH-kvalitet, i lager

Förfrågning

You Might Also Like