Effektivt oralt androgent Drostanolon propionat

Oral Androgenic Drostanolone Propionate CAS 521-12-0 för Muscle Building Snabbinformation: Drostanolon Propionat Funktion: Drostanolon Propionat används huvudsakligen av idrottare och behöver behålla styrka och förlora kvalitet. Det är användbart för löpare och idrottare som måste hållas på ett visst sätt ...
chatta nu

Produktinformation

Oral Androgenic Drostanolone Propionate CAS 521-12-0 för Muscle Building

Snabbdetalj:

produktnamn

Drostanolon propionat

Kemiskt namn

Masteron, Master Propionate, Dromostanolone Propionate

CAS-nummer

521-12-0

EINECS-nummer

208-303-1

Molekylär formel

C23H36O3

Molekylvikt

360,53

Molekylär struktur

图片6.jpg

Smältpunkt

124 ℃ -128 ℃

Analysera

99,5%

Utseende

vitt pulver


Drostanolon Propionat Funktion:

Drostanolon propionat används huvudsakligen av idrottare och behöver behålla styrka och förlora kvalitet. Det är användbart för löpare och idrottare som måste hållas på en viss viktnivå.
Drostanolon propionat populariseras i bodybuilding community som en diuretika och muskeldefinierade droger. De som är intresserade av att använda propranololpropionat är de som försöker öka muskelhårdheten och densiteten, nästan alltid för kroppsbyggnad.


Drostanolon propionat Beskrivning:

Drostanolon propionat har länge varit känt som ett sällsynt läkemedel, nu mer och mer populärt, välförtjänt.
Om du inte vill använda ett stort antal injektioner och vill använda ingen rhebolon eller bara lämplig mängd läkemedel är Masteron vanligtvis idealisk för införlivande i steroidläkemedel eller i vissa fall som en enda läkemedelsinjektion för steroid cykler.


Drostanolon propionat Användning:

Drostanolon propionat bidrar till att eliminera fett (om inte bättre), snarare än högre poäng av androgener, delvis för att det är ett derivat av temperaturen. Masteron från DHT kan användas som ett antiöstrogenläkemedel, det kan tydligen inte omvandlas till östrogen, kan faktiskt minska det i kroppen, kan orsaka håravfall och andra DHT-relaterade sidor, är bra för alla typer av idrottare och dårar, men inte en hög dos av kvinnor, nästan allting är väl staplat upp, mycket manlig androgen, det är beklagligt att förlusten av fett, inte förvånande att detta är en massa folk favoritsteroider.


Drostanolon propionat COA :

Testa

Analysstandard

Resultat

Beskrivning

Vit eller nästan vit kristallint pulver

Vitt kristallint pulver

Smältpunkt

124 ℃ -128 ℃

125 ℃ -127 ℃

Specifik rotation

+ 26º- + 32 °

+ 27,5 °

Förlust vid torkning

≤0.5%

0,20%

Återstod vid tändning

≤0.1%

0,02%

Analysera

≥97%

99,5%


Drostanolon Propionat Dosering :

Drostanolon propionat (Masteron Propionate) injiceras vanligen tre gånger per vecka. Den totala veckodoseringen är typiskt 200-400 mg, som tas i 6-12 veckor. Denna användningsnivå är tillräcklig för att ge mätbara vinster i mager muskelmassa och styrka .

Drostanolon propionat kombineras ofta med andra steroider för en förbättrad effekt. Vanliga staplar inkluderar en injicerbar anabole substans som Deca-Durabolin® (nandrolone-deanoat) eller Equipoise® (boldenone undecylenat), vilket kan ge speciellt förbättrade muskelvinster utan överdriven vatten retention.For massvinster, är det ofta kombinerat med en injicerbar testosteron.

Whatsapp: +8618126437315
Skype: selina.xu@yccreate.com

Oavsett om du kommer att vara min kund eller inte, välkommen till din förfrågan!

Hot Tags: effektiv oral androgen drostanolon propionat, Kina, leverantörer, rabatt, köp, bulk, prislista, hiGH kvalitet, i lager

Förfrågning

You Might Also Like