Cutting Cycle Muscle Growth Steroider Boldenon Base

Cutting Cycle CAS 846-48-0 Steroider Pulver Boldenon Base För Muscle Building Boldenone Snabbdetalj: Boldenone Beskrivning: Boldenone syntetiseras i ett försök att skapa en långtid injicerbar methandienone (dianabol), i verkligheten spelar boldenone ingenting som methandrostenolon ....
chatta nu

Produktinformation

Skärningscykel CAS 846-48-0 Steroider Pulver Boldenonbas för muskelbyggnad

Boldenone Snabbdetalj:

namn

Boldenon Base

synonymer

17beta-hydroxiandrosta-1,4-dien-3-on; 1-dehydrotestosteron

CAS

846-48-0

MF

C19H26O2

MW

286,41

EINECS

212-686-0

produktkategori

Mellanprodukter & Finkemikalier; Läkemedel; Steroider; Steroid och hormon; boldenone

Analysera

99% min.

Karaktär

Vitt kristallint pulver

Användande

farmaceutiskt material, steroidhormon, anabolin. Kontrollerad substans. Anabolisk steroid. Är ett manligt hormon, anabola hormonläkemedel.

Min order

10 gram

Tillverkare

Sendi


Boldenone Beskrivning:

Boldenone syntetiseras i ett försök att skapa en injicerbar methandienon (dianabol), i verkligheten spelar boldenone ingenting som methandrostenolon. Den har en mycket lång halveringstid, och kan uppvisa ett steroidprov i upp till 1,5 år, på grund av den långa undecylenatestern fäst vid moderstoriden.


Boldenone Applications:

Boldenone ökar kväveuppehållet, proteinsyntesen, ökar aptiten och stimulerar frisättningen
Erytropoietin i njuren. Androgenhalten är mycket hög, synteseffekten är också mycket stark. Bao Dan Ketones kan vara effektiv, stabil och hållbar för att öka muskel och styrka.
De viktigaste biverkningarna av steroidanvändning inkluderar ökad risk för cancer, ökad risk för hjärt- och leversjukdom, Gulsot, vätskeretention, HDL-C-minskning, förhöjt blodtryck, förändringar i blodkoagulering, ökad risk. Ateroskleros, lemmar i mjukvävnaden och obstruktiva sömnapné.


Användning :

Det har ett mycket långt liv och kan dyka upp på ett steroidtest i upp till 1,5 år, på grund av den långa undecylenatestern fäst vid moderstoriden. Spårningen av mängder av läkemedlet kan lätt detekteras i månader efter avbruten användning.

Anabolisk steroid. Det är en av de mest populära som används i veterinärsteroider, som används i veterinärmedicin. Mala hormon nivå är mycket hög, den syntetiska effekten är också mycket stark.

Denna steroid kan omvandlas till östrogen men mindre så än testosteron, och dessutom metaboliseras boldenon till 1,4 dienedion vilket är en potent aromatashämmare. Boldenon omvandlas med 5-alfa reduktas till 1-testosteron, en mer potent steroid samt 5-beta-isomeren som anses vara en inaktiv metabolit.

Bindning till SHBG är mycket lägre med ballon än med testosteron vilket innebär en större fri plasmakoncentration men en kortare halveringstid i plasma. Det finns ingen eller ingen bindning till progesteron eller glukokortikoidreceptorer och inga reella data om interaktionen mellan boldenon och de olika enzymsystemen.


Om du är intresserad av denna eller någon annan serie produkter, bara gärna kontakta mig!
Whatsapp: +8618126437315
Skype: selina.xu@yccreate.com

Hot Tags: skärcykel muskel tillväxt steroider boldenone bas, Kina, leverantörer, rabatt, köp, bulk, prislista, hiGH kvalitet, i lager

Förfrågning

You Might Also Like