Boldenone Cypionate Bold Cyp Quality Muscle AAS

99% Boldenone Cypionate Bold Cyp 106505-90-2 Rå steroidpulver 1, Boldenone Cypionate Profile: Produktnamn: Boldenone Cypionate Synonymer: Bold Cyp; Boldenoncyklopentanpropionat; 17p-hydroxiandrosta-l, 4-dien-3-on-cyklopentanpropionat; 17beta-hydroxi-androsta-1,4-dien-3-on ...
chatta nu

Produktinformation

99% Boldenone Cypionate Bold Cyp 106505-90-2 Rå Steroid Pulver


1, Boldenon Cypionatprofil:

Produktnamn: Boldenone Cypionate
Synonymer: Bold Cyp; Boldenoncyklopentanpropionat; 17p-hydroxiandrosta-l, 4-dien-3-on-cyklopentanpropionat; 17beta-hydroxi-androsta-1,4-dien-3-on-cyklopentanpropionat;
CAS nr: 106505-90-2
MF: C26H38O3
MW: 398,58

Kemisk struktur:

Utseende: Vitt pulver
Renhet: 99,18%

Smältpunkt: 173 ~ 178 ° C
Standard: Företagsstandard
Boldenon Cypionat Injektion: 200 mg / ml gul oljig vätska

Kategorier: Steroider och hormoner; Boldenone serien; Läkemedel; API

Användning: Boldenone cypionateis en ester av boldenone och rekommenderas som ett hjälpmedel för behandling av försvagade hästar när en viktförbättring, hårbeläggning eller generellt fysiskt tillstånd är önskvärt.


2, Ansökningar av Boldenone Cypionate:


Boldenone är en anabolisk androgen steroid och syntetiskt derivat av testosteron som ursprungligen utvecklades för veterinär användning. Det kan öka kväverretention, proteinsyntes och aptit, och stimulerar även frisättningen av erytropoietin i njurarna. Boldenon cypionate syntetiserades som en ester av boldenone i ett försök att ändra ballons mycket lång halveringstid. Anaboliska androgena steroidföreningar som boldenone cypionate har använts olagligt av kroppsbyggare och andra idrottare.


Boldenone Cypionate VS Boldenone Undecylenate (EQ, Equipoise)

Boldenone Cypionate är en mycket stark version av Boldenone Undecyclenate. Det är mycket mycket potent än dess Undecyclenate version. Boldenone Cypionate ger dig mager massförstärkning på proteinrik kost utan vattenhållande. Eftersom vattentryck inte bidrar mycket till muskeldiametern, kan mycket av den storlek som uppnås på en cykel med Boldenon Cypionate bibehållas efter att läkemedlet har avbrutits.


Idrottare som tar Blodenone rapporterar ofta en långsam och konstant uppbyggnad av kvalitetsmuskel, och det har säkert varit min erfarenhet av drogen. Jag skulle spekulera att denna långsamma uppbyggnad av muskler beror på den mycket långa esteren som är fäst vid Boldenonen; Cypionat är en lång ester. Således kan vi förvänta oss att ackumuleringen av muskeln från Boldenone faktiskt uppträder i en något långsammare takt än den som hittades med Deca (nandrolondekanoat). Detta leder mig att råda att om du överväger användningen av Boldenone, bör du överväga att använda den i minst 8 veckor.


Också rå Boldenone Undecyclenate är flytande form medan Boldenone Cypionate är pulverform som gör det lättare att skicka över länder.


Boldenon Cypionate Dosering

Manliga kroppsbyggare tar i allmänhet Bold Cyp i doser på 300-800 mg per vecka i 8-20 veckor beroende på mål, medan kvinnliga kroppsbyggare ofta finner en dos på 50-100 mg per vecka för att vara mycket effektiva för att göra kvalitetsvinster samtidigt som biverkningar bibehålls minimum. Denna steroid har lång halveringstid (7-10) dagar och injiceras oftast två gånger per vecka för att hålla blodkoncentrationerna så stabila som möjligt.


3, COA av boldenon-kypionatpulver:

4444.png

4, Boldenone Cypionate Powder Exempel Bild:

3333.jpg

Hot Tags: boldenone cypionate djärv cyp kvalitet muskel aas, Kina, leverantörer, rabatt, köp, bulk, prislista, högkvalitativ, i lager

Förfrågning

You Might Also Like