Bensylbensoat BB medicinsk lösningsmedel för lösning

Benzylbenzoat BB CAS 120-51-4 Säkra organiska lösningsmedel för hemlagade steroider Benzylbensoat Kontakt Mitchell: Whatsapp +8618124076819 Skype: hk@chembj.com Snabbinformation: CAS-nr :120-51-4 Övriga namn: Benzylbensoat MF: C14H12O2 EINECS nr: 204-402-9 Ursprungsort: Kina, Kina (fastlandet) ...
chatta nu

Produktinformation

Benzylbensoat BB CAS 120-51-4 Säkra organiska lösningsmedel för hemlagade steroider

4-47-9.jpg

Benzylbenzoat Kontakt Mitchell: Whatsapp +8618124076819 Skype: hk@chembj.com

Snabba detaljer:

CAS nr: 120-51-4

Övriga namn: bensylbensoat

MF: C14H12O2

EINECS nr: 204-402-9

Ursprungsort: Kina, Kina (fastlandet)

Typ: Smak och doftintermediärer, farmaceutiska intermediärer

Renhet: 99,9% min

Märke: SENDI

Användning: Textil & Läderhjälpmedel

Utseende: Gulaktig transparent vätska,

Produktnamn: bensoesyra bensylester

Densitet: 1,118 g / ml vid 20 ° C (lit.)

PG: III

FN: 3082

Smältpunkt: 18 ° C

Färg: Gulaktig transparent

Förpackning: Plastdrumma, 225 kg

COA: Finns

Prov: Prompt

Specifikation av bensylbensoat

Analyspunkter

BP2000

Parfymeringsgrad

Utseende

Gulaktig vätska

färglös transparent vätska

Doft

-

ljus doft av blomma

Renhet (GC) (%)

≥99.0

≥99.9%

Surhet (ml, 0,1 N NaOH 2,0 g)

≤0.2

≤0.2

Specifik gravitation (20 ℃, kg / m3)

1118-1122

1118-1122

Brytningsindex (ηD20)

1,568-1,570

1,568-1,570

Frysningspunkt (℃)

≥17.0

≥17.0

Fukt(%)

≤0.3

≤0.2

Sulfataska (%)

≤0.1

≤0.2

Fördel av bensylbensoat

(1) Hög kvalitet

(2) Konkurrenskraftigt pris

(3) Första klassens service och produkt

(4) Miljövänlig

(5) Bra prestanda

(6) Enkel applikation


Användning av bästa pris på bensoesyra bensylester med CAS-nr .: 120-51-4

Bensylbensoat, som en topisk lösning, kan användas som en antiparasitisk insekticid för att döda miderna som är ansvariga för hudkvaliteterna, exempelvis som ett kombinationsläkemedel av bensylbensoat / disulfiram.

Annan användning:

· Fixativ i dofter för att förbättra stabiliteten och andra egenskaper hos huvudingredienserna

· Livsmedelstillsats i artificiella smaker [behövs behövs]

· Mjukgörare i cellulosa och andra polymerer

· Lösningsmedel för olika kemiska reaktioner

· Behandling av söt kliar i hästar

· Behandling av skaliga benmider hos kycklingar

4c8bf35b23e45ccfdda91991566c6781_120-51-4.jpg

funktioner:
Benzylbensoat används som en akaricid-, scabicid- och pedicidicid på veterinära sjukhus. Det är också ett repellent för chiggers, fästingar och myggor. Det är en effektiv och billig aktuell behandling för mänskliga scabies. Det har vasodilaterande och spasmolytiska effekter och är närvarande i många astma och kikhosta.
Andra användningar av bensylbensoat är färgämnebärare, lösningsmedel för cellulosaderivat, mjukningsmedel och fixativ i parfymindustrin.

Benzoic bensylester används som en syntetisk kemikalie. Det används också i medicin mot mider, i parfym, kosmetika och livsmedelsindustrin för desinfektion och konservering. I parfymeri fungerar det som lösningsmedel och fixator för dofter, i fototeknik som en kamferbyte i celluloid och i kemi som lösningsmedel. I livsmedelsindustrin tjänar den som ett adjuvans och tillsatsmedel för tuggummismakar.

Säkerhets instruktioner

Bensylbenzoat har lokal irritation i huden och slemhinnorna.


Introduktion:
Bensyl-bensoat är ett lösningsmedel. Det betyder att lösningsmedel som pulver löser sig lätt i det, och det är det huvudsakliga syftet med användningen i. Benzylbensoatet används för att lösa upp och suspendera pulvret. Om den korrekta mängden av detta lösningsmedel inte används kommer pulvret att "lösas upp" från lösningen vilket orsakar att "Crash" (bli grumlig / mindre effektiv).


Benzylbensoat (BnBzO), som säljs under varumärket Scabanca, är ett läkemedel och insektsmedel. Som läkemedel används det för att behandla skabb och löss. För scabies föredras typiskt permetrin eller malathion typiskt. Det appliceras på huden som en lotion. Vanligtvis behövs två till tre applikationer.


Biverkningar kan innefatta hudirritation. Det rekommenderas inte för barn. Den används också i andra djur; Det är dock giftigt för katter. Hur det fungerar är oklart.


Benzylbensoat studerades först medicinskt 1918. Det finns på Världshälsoorganisterns lista över viktiga läkemedel, de mest effektiva och säkra medicinerna som behövs i ett hälsosystem. Benzylbensoat är tillgängligt som en generisk medicinering. Partihandelskostnaden i utvecklingsländerna är cirka 0,21 till 0,53 USD per 100 ml. Det är inte tillgängligt för medicinsk användning i USA. [1] I Förenade kungariket kostar det NHS cirka £ 2,50 för 500 ml.


Medicinsk användning;

Benzylbensoat är en effektiv och billig aktuell behandling för humana skabb. Det har vasodilaterande och spasmolytiska effekter och är närvarande i många astma och kikhosta. Det används också som hjälpämne i vissa testosteron-ersättande läkemedel (som Nebido) för behandling av hypogonadism.

Bensylbensoat används som aktuell akaricid-, scabicid- och pedicidicid i veterinärsjukhus.


Icke-medicinsk

Benzylbensoat används som avstötningsmedel för chiggers, fästingar och myggor. Den används också som en färgämnebärare, lösningsmedel för cellulosaderivat, mjukgörare och fixativ i parfymindustrin.

Bieffekter

Bensylbensoat har låg akut toxicitet hos laboratoriedjur. Det hydrolyseras snabbt till bensoesyra och bensylalkohol. Bensylalkohol metaboliseras därefter till bensoesyra. Konjugaten av bensoesyra elimineras snabbt i urinen. När det ges i stora doser till laboratoriedjur kan bensylbensoat orsaka hyperexcitation, förlust av koordination, ataxi, konvulsioner och andningsförlamning.


Benzylbensoat kan vara hudirriterande när det används som aktuell scabicid. Överdosering kan resultera i blåsning och nässelfeber eller utslag kan förekomma som en allergisk reaktion.


Som hjälpmedel i vissa injicerbara testosteronutbytesmedel har bensylbensoat rapporterats som en orsak till anafylaksi i ett fall i Australien. Bayer innehåller denna rapport i information till hälso- och sjukvårdspersonal och rekommenderar att läkare "bör vara medveten om risken för allvarliga allergiska reaktioner" för preparat av denna typ. [9] I Australien rapporterar ADRAC, som utvärderar rapporter om biverkningar för behandling av terapeutiska varor, flera rapporter om allergiska problem sedan anafylaksfallet från 2011.


Kemi

Det är en organisk förening med formeln C6H5CH202CC6H5. Det är esteren av bensylalkohol och bensoesyra. Den bildar antingen en viskös vätska eller fasta flingor och har en svag, sötbalsamisk lukt. Det förekommer i ett antal blommor (t ex tuberos, hyacint) och är en del av Balsam av Peru och Tolu balsam.


Druvfröolja kan användas för matlagning av injektionsolja, injektionsoljelista
Fullständig beställningsprocess:
Så här arbetar vi:
För att göra en beställning, efter att vi gjort en överenskommelse, kommer vi att begära en betalning i förskott.
När det är klart, kommer vi att kunna börja behandla din beställning för förpackning samma dag om beställningen placeras före 4 pm.
Efter att ha förpackat beställningen kommer en bild att erbjudas för att berätta varifrån produkten är beställd. Beställningen överförs till fraktbolaget inom 1 eller 2 dagar efter beställningen. Spårningsnummer kommer att ges när vi hämtar det från fraktbolaget.
När paketet passerar tullen, kommer paketet att levereras av ditt lokala postkontor. Signaturen kommer att bli bra om paketet har passerat tullen.

______________________________
Paket och leverans
______________________________
Förpackning: Foliepåse, Folie tenn, Trumma eller som din förfrågan
Betalningsmetod: T / T, Western Union, Money Gram, Bitcoin
Fraktmetod: EMS, DHL, FeDex, UPS
Ledande tid: Inom 48 timmar efter att ha bekräftat betalningen
Leveranstid: Inom 7 arbetsdagar efter att ha bekräftat betalningen.

 

Om du har någon fråga, kontakta mig utan att tveka

Mitchell Lu

E-post

hk@chembj.com

Whatspp

+8618124076819

Steroider, peptid, sexförstärkare, farmaceutiska råmaterial, SARMS, fettförlust etc.

Hot Tags: bensylbenzoat bb medicinsk lösningsmedel för lösning, Kina, leverantörer, rabatt, köp, bulk, prislista, högkvalitativ, i lager

Förfrågning

You Might Also Like