Bensylalkohol BA organiska lösningsmedel för steroider

farmaceutiskt kemiskt råmaterial Bensylalkohol BA CAS 100-51-6 Sterods användning Organiska lösningsmedel Benzylalkohol Kontakt Mitchell: Whatsapp +8618124076819 Skype: hk@chembj.com Snabbinformation: Klassificering: Eter CAS-nr :100-51-6 Övriga namn: Fenylmetanol MF: C7H8O EINECS nr: 202-859-9 Plats av ...
chatta nu

Produktinformation

farmaceutiskt kemiskt råmaterial Benzylalkohol BA CAS 100-51-6 Sterods använder organiska lösningsmedel


Benzylalkohol Kontakt Mitchell: Whatsapp +8618124076819 Skype: hk@chembj.com

Snabba detaljer:

Klassificering: Eter

CAS nr: 100-51-6

Övriga namn: Fenylmetanol

MF: C7H8O

EINECS nr: 202-859-9

Ursprungsort: Kina, Kina (fastlandet)

Renhet: 99,99% min

Utseende: färglös vätska

Användning: lösningsmedel, smak, fotografisk utvecklare

Användning: Kemisk intermediär för syntes av målmolekyler som används i läkemedel, kosmetika, konserveringsmedel och smakämnen och doftmedel.

Märke: SENDI

Modellnummer: SD-100-51-6

Molekylvikt: 108,14

Densitet: 1,044

Smältpunkt: -15 ° C

Kokpunkt: 205 ° C

Flampunkt: 93 ° C

Brytningsindex: 1,538-1,541

Vattenlöslighet: 4,29 g / 100 ml (20 ° C)

Lagringstillstånd: 2-8 ° C

Ångtryck: 13,3 mm Hg (100 ° C)

Ångdensitet: 3,7 (mot luft)

Ansökan:

En av de enklaste aromatiska alkoholerna, de flesta är i form av ester i eteriska oljor, såsom jasminolja, hyacintolja och peruanska balsam. Det är färglös och aromatisk vätska, lätt löslig i vatten, fritt löslig i etanol, aromatiska och andra organiska lösningsmedel, som inte lagras länge.

1499436471 (1) .png

Bensylalkohol COA:

 

Testartikeln

Specifikation

Resultat

renhet

≥99.95%

99,99%

bensaldehyd

≤300ppm

80ppm

Surhet (som bensoesyra)

≤0.1%

0,05%

Cloride

≤0.005%

passerade

Färg (HAZEN)

≤10

5

Specifik vikt (20 ° C)

1,043-1,048

1,048

Brytningsindex (20 ° C)

1,538-1,541

1,540

Vatten

≤0.1%

0,03%

Klarhet av lösning (1 + 30)

Klar

passerade

Slutsats

Kvalificerad

Lagring:                                                                

1. Lufttäthet, operatören följer strikt driftsförfarandena.

Förvaras i kallt, ventilerat förvaringshus, håll borta från brand och värmekälla.

2. Rökning förbjuden på arbetsplatsen, med explosionssäkra ventilationssystem och utrustning.

3. Separat förvaring med oxidanter och livsmedelskemikalier.

4. Lätt lastning och lossning under hantering för att förhindra förpackning och behållare skada.

5. Utrustad med motsvarande sorter och mängder brandbekämpningsutrustning, läckagehanteringsutrustning och lämpliga skyddsmaterial.

6. Töm behållare av rester.

Applikationsområde:                                                                       

1. Används som parfym och fixativmedel, som tillsats för tvål, kosmetika och andra produkter;

2. Används som lösningsmedel för beläggning, färg och färg, liksom för fotografiskt bildbildningsmedel och konserveringsmedel;

3. Torkmedel för nylon, fiber och plastfilm;

4. Det kan användas för smakämne och medicinskt material.

Förekomst och presentation

Bensylalkohol innehåller 6 procent i jasminbladbladolja, men även i kryddneolja, guldolja, Perubalsam och Styrax. Den kan syntetiseras genom reaktion av bensylklorid med alkalikarbonater eller genom reduktion av bensaldehyd.


Egenskaper

Bensylalkohol bildar en färglös, lätt oljig vätska med en mild, behaglig lukt men en bitter, domande smak. Föreningen löses lätt i de flesta organiska lösningsmedel, det är också märkbart lösligt i vatten. Bensylalkohol oxideras långsamt till bensaldehyd med syret i luften.


Estrar av bensylalkohol med olika monokarboxylsyror har ett parfymkaraktär, såsom bensylacetat och bensylbensoat.

Använda sig av

Det är ett viktigt lösningsmedel i färg- och bläckindustrin, tillsatser för kulspetspasta, färgning av hjälpmedel och desinfektionsmedel, utvecklingsacceleratorer i färgfotokemi och utgångsmaterial för framställning av estrar. Det används också som konserveringsmedel för injektionslösningar och kosmetika.


Det löser upp cellulosaestrar, cellulosaetrar, fetter, oljor och hartser, är godkänt extraktionslösningsmedel och reaktivt lösningsmedel i många byggkemikalier och en del av färgdämpare, många viktiga vegetabiliska oljor och används som viskositetsregulator.


I EU är det godkänt som ett livsmedelstillsats med nummer E 1519 för framställning av smakämnen för vissa drycker, konfektyr och bageriprodukter. Det finns en maxgräns på 5 mg per kg kroppsvikt för bensoesyra och bensoat tillsammans. Bensylalkohol anses vara ofarligt, men är känt som allergen.


Bensylalkoholkrem mot huvudlöss

Bensylalkohol används i huvudlössmedicin (Pediculus humanus capit). Efter kontakt med bensylalkohol är parasiterna tillfälligt oförmögen att stänga andningsöppningarna. Med oljor kan luftvägarna blockeras och sålunda dödas lössen genom kvävning.


Under handelsnamnet Ulesfia gav amerikanska Food and Drug Administration (FDA) marknadsgodkännande 2009 för behandling av huvudlöss innehållande 5% bensylalkohol och 5% mineralolja som aktiv beståndsdel. Lotionen appliceras på torrt hår och sköljs med vatten efter en kontakttid på tio minuter. Behandlingen måste upprepas efter 7 dagar eftersom produkten inte fungerar mot Nissen. I en studie med mer än 600 patienter var 75% av patienterna lustfria efter 14 dagar jämfört med 15% i kontrollgruppen (läkemedelsfri lotion). Biverkningar kan innehålla irritation av hud och ögon.

Säkerhets instruktioner

Bensylalkohol är irriterande för hud och slemhinnor. Effekterna av bensylalkohol på människors hälsa och miljön kommer att bedömas enligt Reach 2016 som en del av ämnesutvärderingen av Tyskland. Det är skadligt vid förtäring och inandning och orsakar allvarlig ögonirritation.

 

Om du har någon fråga, kontakta mig utan att tveka

Mitchell Lu

E-post

hk@chembj.com

Whatspp

+8618124076819

Steroider, peptid, sexförstärkare, farmaceutiska råmaterial, SARMS, fettförlust etc.

Hot Tags: bensylalkohol ba organiska lösningsmedel för steroider, Kina, leverantörer, rabatt, köp, bulk, prislista, högkvalitativ, i lager

Förfrågning

You Might Also Like