Anaboliska steroider Testosteron Enanthate 250mg

Muskelbyggnad Anabola Steroider Testosteron Enanthate 250mg / ml Testosteron Enanthate Snabba detaljer: Dosering av testosteron Enanthate: Den genomsnittliga veckodosen av idrottare är 250mg-750mg. Om någon missbrukar dessa doser kommer östrogen effekten att bli mer uttalad och får inte mer kvalitet.
chatta nu

Produktinformation

Muskelbyggande Anabola Steroider Testosteron Enanthate 250mg / ml

Testosteron Enanthate Snabbinformation :

Produktnamn

Testosteronendantat

Annat namn

Testosteronheptanoat; Atlatest; Androtardyl

CAS nr

315-37-7

MF

C26H40O3

MW

400,59

Utseende

Vitt till gulvitt kristallint pulver

Molekylär struktur

图片1.jpg

Analysera

99,08%

Användande

Till muskelvikten.

Politik

100% återförsändelse

WhatsApp

+8618126437315

Skype

Selina.xu@yccreate.com


Dosering av testosteron-enantat:

Den genomsnittliga veckodosen av idrottare är 250mg-750mg.
Om någon missbrukar dessa doser kommer östrogen effekten att bli mer uttalad och får inte mer kvalitet.
Normalt injiceras testoxylheptanoat 250 en gång i veckan för att bibehålla den normala dosen av läkemedlet i blodet.

Mer erfarna idrottare kommer också att ta Testoxyl heptanoat 250 med Primoxyl 100 (Primobolan), Dianoxyl 10 (Dianabol) eller Boldaxyl 300 (Equipoise) för att producera muskelbyggnadsstaplar. När det gäller försiktighetsåtgärder bör idrottare ta aromatashämmare för att sänka koncentrationen av östrogen i blodet genom att öka blodtestosteronnivåerna.


Staplar och varaktighet för testosteron-enantat:
Det finns ingen bestämd tidsram för användning för denna förening. Oavsett din dos av testosteron Enanthate kan denna förening användas under obestämd tid.

1) För TRT-patienten kommer den att användas kontinuerligt och non-stop eftersom avbrytande användning skulle returnera individen till ett lågt testosteronntillstånd.
2) För prestationsutövaren, kommer hela cyklerna normalt att vara 8-12 veckor med 16 veckor som inte är för ovanliga. I detta skede vill de flesta komma och gå in i ett stadium i postcykelterapi (PCT).
3) För de mer avancerade användare som lever och följer en mycket hardcore livsstil, kan de helt enkelt sänka dosen till en TRT-nivå i en brofas.

Denna typ av användning ger dock en stor risk och kan inte rekommenderas till de flesta. När det gäller stapling staplar testosteron Enanthate bra med alla anabola steroider.

Även om våra produkter är halvfabrikat, men också steriliseras och filtreras, är kvaliteten garanterad!

Halvfärdig injektionsolja är mycket billigare än färdig olja, bra affärer för att tjäna mer pengar, billigt, säkert för personligt bruk.


Du är välkommen att kontakta mig:
Whatsapp: +8618126437315
Skype: selina.xu@yccreate.com

Hot Tags: anabola steroider testosteron enanthate 250mg, Kina, leverantörer, rabatt, köp, bulk, prislista, hiGH kvalitet, i lager

Förfrågning

You Might Also Like