Anabola Bodybuilding Steroider Winstrol

Stanozolol Winstrol recept:
Winstrol 40 ml recept @ 25 mg / ml
Krav:
1 gram Stanozolol
1 bägare som är lämplig för att hålla volymen vätskor
7,8 ml PEG 300
chatta nu

Produktinformation

Rå Kroppsbyggnad Orala Anabola Steroider Pulver Stanozolol Winstrol För Fettförlust10418-03-8
Winstrol Snabbdetalj :

produktnamn

Stanozolol

Kemiskt namn

Winstrol, Winny

CAS-nummer

10418-03-8

EINECS-nummer

233-894-8

Molekylär formel

C21H32N2O

Molekylvikt

328,49

Molekylär struktur

图片12.jpg

Smältpunkt

242 ° C

Analysera

99,5%

Utseende

vitt pulver


Winstrol Beskrivning:
Winstrol är en av de mest populära och välkända metaboliterna i världen. Utvecklat av Winthrop Laboratory i slutet av 1950-talet, detta är en anabolisk steroid som har lockat uppmärksamhet över hela världen genom åren. Faktum är de som aldrig använt anabola steroider om de kan namnge en steroid, vanligtvis Winstrol eller Stanozol. Namnet Winstrol är faktiskt det vanligast kopplade varumärket för Stanozol hormoner. Detta är en anabolisk steroid, som har lockat världsomspännande uppmärksamhet på grund av år av sportskandaler. Winstrol har varit i spetsen för otaliga skandaler när olika idrottare fångas med syntetiska metaboliska steroider. Faktum är att det är relaterat till historien om den viktigaste sportsteroidskandalen.

Winstrol halveringstid
Det aktiva livet för oral winstrol är 8-9 timmar, medan den aktiva livslängden hos injicerbar winstrol är 36-48 timmar, vilket innebär att halveringstiden är 4-5 timmar respektive 18-24 timmar.

Winstrol Uasge:
Winstrol är en av världens mest populära och välkända metaboliter. Utvecklat av Winthrop Lab i slutet av 1950-talet, detta är en anabolisk steroid som har uppmärksammats över hela världen i många år. Faktum är de som aldrig använt anabola steroider om de kan namnge en steroid, vanligtvis Winstrol eller Stanozol. Namnet Winstrol är faktiskt namnet på det vanligast kopplade varumärket för Stanozol hormoner. Detta är en anabolisk steroid, som har lockat världsomspännande uppmärksamhet på grund av år av sportskandaler. Winstrol har varit i spetsen för otaliga skandaler när en mängd idrottare fångas i de metaboliska steroiderna. Det handlar faktiskt om historien om de viktigaste sportsteroidskandalerna.

Stanozolol Winstrol recept:
Winstrol 40 ml recept @ 25 mg / ml
Krav:
1 gram Stanozolol
1 bägare som är lämplig för att hålla volymen vätskor
7,8 ml PEG 300
31,2 ml 190 provkornalkohol
Winstrol 100 ml recept @ 100 mg / ml
10 g pulver 7,5 ml
2% BA 2ml
20% BB 20 ml
EO 35,25 ml
GSO 35,25 ml
Winstrol eller Winny är en mycket populär anabolisk steroid som kan användas både oralt och genom injektion. Läkemedlet i sig kallas faktiskt statalol (ett dihydrotestosteronderivat); Winstrol är det populära varumärket för detta läkemedel. De flesta rekreationsanvändare märker steroider.


Whatsapp: +8618126437315

Skype: selina.xu@yccreate.com

För mer information, ber vi gärna kontakta mig!
Jag är alltid här hjälp till dig! ^ _ ^

Hot Tags: anabolic bodybuilding steroider winstrol, Kina, leverantörer, rabatt, köp, bulk, prislista, hiGH kvalitet, i lager

Förfrågning

You Might Also Like