4-klorodehydrometyltestosteron kroppsbyggande steroider

Snabbdetalj:
Produktnamn: 4-klorodehydrometyltestosteron
Synonymer: Oral Turinabol
CAS: 2446-23-3
MF: C20H27Cl02
MW: 334,88
chatta nu

Produktinformation

4-klorhydrometyltestosteron för kroppsbyggnad CAS2446-23-3

Snabbdetalj:
Produktnamn: 4-klorodehydrometyltestosteron
Synonymer: Oral Turinabol
CAS: 2446-23-3
MF: C20H27Cl02
MW: 334,88
Utseende: Vitt eller vitt kristallint pulver

Beskrivning:
Oral Turfan, allmänt känd som den första upptäckten i Östtyskland 1962. På grund av dess höga syntetiska metaboliska egenskaper, medan androgen är ganska låg blir sterioden mycket populär. Läkemedlet anses vara en viktig del av de berömda östtyska stimulanterna, varav tusentals tyska olympiska idrottare i hemlighet fick en sterilisator i hopp om att dominera olympiska spelen.
Resultaten av detta läkemedel rapporteras vanligen av kroppsbyggare som liknar D-bol men utan expansion. Kroppsbyggare har smeknamnet "T-bol". Bristen på expansion beror på att GP Turan inte är aromatisk i kroppen och därför inte har östrogenrelaterade biverkningar.
Denna steroideanvändare rapporterar ofta en bra förstärkning av styrkan, liksom en liten vinst i muskelmassa av hög kvalitet. T-bol används vanligen som en "hoppa start" för en slinga.
Här tillåter den snabba effekten av oral administration kroppsbyggarna att uppleva förstärkningen och "pumpen" på ett tidigt stadium, och de injektioner som används i cykeln har mer tid att träda i kraft. GP Turan är en mycket mångsidig tredimensionell olja som effektivt kan användas vid skärning och expanderande cykler. Det är väl förpackat med alla föreningar, och effektivt reducerar också kroppen SHBG, vilket resulterar i andra föreningar.


Använda metod:
TheTurinabol ska användas noggrant. Du kan använda Turinabol-pulvret 11 mg varje gång och två gånger om dagen.
Också om du har nackdelar med könsorgan du borde använda 6mg åt gången Turinabol-pulvret är kvalitet 99,6%.


Användningsområden:
Denna steroidanvändare rapporterar ofta en bra ökning av styrkan, liksom en liten ökning av muskelmassans kvalitet. T-bol används vanligen som en "hoppa start" för en slinga. Här tillåter den snabba effekten av oral administration kroppsbyggarna att uppleva förstärkningen och "pumpen" på ett tidigt stadium, och de injektioner som används i cykeln har mer tid att träda i kraft. GP Turan är en mycket mångsidig steroid som effektivt kan användas vid skärning och expanderande cykler. Den är väl förpackad med nästan alla föreningar, men effektivt reducerar även SHBG, så att andra föreningar blir mer effektiva.

Vi ger kunderna den bästa kvaliteten, omtänksam service, rimligt pris, säker och snabb leverans.

Garanti packningstid på 6-12 en gång order
Ta 4-7 arbetsdagar vid leverans
100% garanterar tullkort
200% stödja återleveranspolicy

Whatsapp: +8618126437315
Skype: selina.xu@yccreate.com

Alla frågor, var god kontakta mig!
Välkommen till din förfrågan!

Hot Tags: 4-klorodehydrometyltestosteron bodybuilding steroider, Kina, leverantörer, rabatt, köp, bulk, prislista, hiGH-kvalitet, i lager

Förfrågning

You Might Also Like