Tamoxifen Citrate Nolvadex Anti Estrogen Steroider

1, Tamoxifen Citrate / Nolvadex Profil: Produktnamn: Tamoxifen Citrat Alias: Tamoxifen, Nolvadex, Soltamox, ICI-46474, TAM Kemiskt namn: (Z) -2- [4- (1,2-Difenyl-1-butenyl) fenoxyl ] -N, N-dimetyl-etanamin-citrat; 1-p-beta-dimetylaminoetoxifenyl-trans-1,2-difenylbut-1-encitrat CAS: ...
chatta nu

Produktinformation

1, Tamoxifen Citrate / Nolvadex Profil:

Produktnamn: Tamoxifen Citrate
Alias: Tamoxifen, Nolvadex, Soltamox, ICI-46474, TAM
Kemiskt namn: (Z) -2- [4- (l, 2-difenyl-l-butenyl) fenoxyl] -N, N-dimetyl-etanamin-citrat;
1-p-beta-dimetylaminoetoxifenyl-trans-l, 2-difenylbut-1-encitrat
CAS: 54965-24-1
MF: C32H37NO8
MW: 563,64
EINECS: 259-415-2

Kemisk struktur:

Tamoxifencitratstruktur

Karaktär: Vit kristallint pulver

Renhet: 99,5%

Standard: BP2013

Hållbarhet: 3 år (pulver)

Smältpunkt: 140-144 ° C

Vattenlöslighet: Lättlöslig

Löslighet metanol: löslig 50 mg / ml, klar, färglös
Administreringsvägar: Oral

Halveringstid: 5-7 dagar

Biverkningar: Vanliga lätta biverkningar inkluderar illamående, kräkningar och ansiktsspolning etc.


Användning: Estrogenantagonist, antineoplastisk; Anti-östrogen, proteinkinas C-hämmare, fördelaktiga kardiovaskulära effekter, behandling av bencancer, inducerar DNA-adduktbildning; En antiestrogen med potent anti-cancer och PKC-hämmande aktiviteter. Tamoxifencitrat (Nolvadex) är ett icke-steroidmedel som demonstrerar potenta antiestrogena egenskaper. Läkemedlet är tekniskt en östrogenagonist / antagonist, som binder konkurritivt till östrogenreceptorer i olika målvävnader.


2, Användningar av Tamoxifen Citrate / Nolvadex:

Tamoxifen (TMX), som säljs under varumärket Nolvadex, är ett läkemedel som används för att förebygga bröstcancer hos kvinnor och behandla bröstcancer hos kvinnor och män. Det studeras också för andra typer av cancer. Det har använts för Albright syndrom. Tamoxifen tas vanligen dagligen i munnen i fem år för bröstcancer.

 

Tamoxifen Citrate är en SERM som fungerar som både antagonist och agonist i förhållande till östrogenhormonet. Det är ett antiöstrogen genom att det binder till östrogenreceptorer i vissa delar av kroppen, särskilt i bröstvävnaden. Denna åtgärd förhindrar att östrogen verkar på dess ursprungligen avsedda bindpunkt. Detta gör Tamoxifen Citrate värdefullt för bröstcancerpatienter eftersom bröstcancer matar bort östrogen. Och det är värdefullt för steroidanvändare eftersom ökade östrogenhalter kan binda till bröstvävnaden och leda till gynekomasti. Så Tamoxifen Citrate har redan praktiserats för att ta som ett läkemedel efter steroidcykeln för att bekämpa kroppens biverkningar med steroider.

 

Nolvadex (Tamoxifen Citrate) och Clomid är två av de mest populära Selective Estrogen Receptor Modulators (SERMs) i världen och en del av den kompletterande planen för många prestationsförbättrande idrottare. Fler idrottare köper Nolvadex för PCT-ändamål än något annat syfte. Faktum är att fler prestationsförbättrare köper Nolvadex för deras PCT-användning än någon annan medicinsk behandling.

 

Alla de goda protokollen använder först en högre dos och sedan en pågående lägre dos på 20 mg / dag. Anledningen till detta är att när man tar drogen är mängden i sitt system inte bara det belopp som just tas, utan också en upplaga på cirka sex dagar från tidigare doseringar. I början av användningen är uppbyggnaden inte där, och heller inte effekten om inte detta redovisas. Om det inte tas hänsyn till det tar det veckor för nivåer att bygga upp.

En metod att korrigera för detta är att ta totalt 120 mg på den första dagen, som tre doser på 40 mg. Detta ger omedelbart nivåer till ungefär samma som slutligen skulle komma fram till 20 mg / dag dosering. Därefter är dosering standard 20 mg / dag.


3, COA av Tamoxifen Citrate / Nolvadex Pulver:

 

image.png

 

4, Tamoxifen Citrate / Nolvadex Pulver Bild:

Orala Anti Estrogen Steroider Nolvadex Tamoxifen Citrat Kroppsbyggnad För Män CAS 54965-24-1

Beställ Kontaktinfo:


Mailto: joy@ycgmp.com
Skype: joy.peng18
WhatsApp: + 86-18578209858
Tel .: 86-0755-23311925
Fax: 86-0755-23229476
Shenzhen Sendi bioteknik Co, Ltd

Lägg till: 6K Jindacheng Building, Zhongxin Road, Shajing, Baoan District, Shenzhen, Kina

Hot Tags: tamoxifen citrate nolvadex anti östrogen steroider, Kina, leverantörer, rabatt, köp, bulk, prislista, högkvalitativa, i lager

Förfrågning

You Might Also Like