Sexhormonpulver Clomiphene Citrat Clomid

Kemhormonspulver Clomiphene Citrate Clomid Basinformation: Produktnamn: Clomiphene Citrate, Clomid, Clomiphene CAS: 50-41-9 MF: C32H36ClNO8 MW: 598.08 Analys (HPLC): 99,0-101,2% Annat namn: Clomifen-dihydrogencitrat, Clomid Utseende: Vit eller nästan vit kristallinpulverfunktion s: ...
chatta nu

Produktinformation

Sexhormonpulver Clomiphene Citrate Clomid CAS 50-41-9 med fabrikspris

hk@chembj.com

Välkommen till Contact Mitchell: Whatsapp +8618124076819 Skype: hk@chembj.com

Grundläggande Information:

Produktnamn: Clomiphene Citrate, Clomid, Clomiphene
CAS: 50-41-9
MF: C32H36ClNO8
MW: 598,08
Analys (HPLC): 99,0-101,2%

MOQ: 10g, Prov är tillgängligt

Pris: Tillverkarens pris beror på vilken mängd du vill ha, kontakta mig för mer information!
Annat namn: Clomifen dihydroencitrat, Clomid
Utseende: Vit eller Nästan Vitkristallinpulver

funktioner:
Clomifencitrat är det valfria östrogenet för att förbättra återvinningen av naturproduktion efter en cykel, förbättra produktionen av uthållighetsutövare och är också effektiv för att minska risken för gynekomasti under en cykel som använder aromatiserbara steroider.


Clomid / Clomifene citrate Dosering:

Om du kommer att sätta det i kroppen från medicin till hormoner eller i detta fall en SERM du kommer att vilja veta rätt dos; trots allt är det osannolikt att du inte kommer att kunna använda den korrekt. Liksom många saker kan en Clomid dosering variera ganska dramatiskt, men en sak är förvisso den genomsnittliga Clomid dosen bland många prestationsförstärkare är alldeles för låg. Det är mycket vanligt att se en dos av Clomid på 50 mg per dag för postcykelbehandling (PCT) och medan det finns en användning för denna dos under PCT bör det noteras att 50 mg av denna SERM motsvarar 10 mg Nolvadex.


Korrekt Clomid Dosering - PCT:

De flesta som kompletterar med denna SERM kommer bäst att serveras vid början på 150 mg per dag i minst ett par veckor och sedan sakta sakta ner. Medan en 150 mg dagligen Clomid dosering kan vara mycket effektiv finns det de som behöver lite mer men vi kan säkert säga en doseringsplan som börjar bli lägre än denna efter en allvarlig anabolisk steroidcykel kommer inte att göra mycket och kommer att vara värt mycket lite.


Korrekt Clomid Dosering - I Cykel:

Vissa prestationsförbättrande idrottare kommer att komplettera med Clomid under själva själva anabola steroidcykeln i ett försök att avvärja Gynecomastia. Gynekomasti uppträder på grund av närvaron av östrogen i kroppen, som det sedan binder till receptorerna i bröstkroppen som producerar manlig bröstförstoring. Medan det kan vara effektivt många ofta bara använda Nolvadex för detta ändamål men varken SERM kommer att ge 100% garanterad tillfredsställelse i detta avseende. I många fall kommer endast aromatashämmare att göra, men för vissa kan en bra SERM vara användbar. För detta ändamål bör en solid Clomid dos på cirka 50 mg per dag räcka, men igen har Nolvadex visat sig vara något effektivare och aromatashämmare såsom Arimidex och Letrozole ännu mer.


Planering av Clomid Dosering:

För den genomsnittliga PCT som inkluderar Clomiphene Citrate, är det vanligtvis tillräckligt med 4-5 veckor. I många fall är det mycket fördelaktigt att börja och slutföra en kurs av hCG-användning innan Clomiphene-behandlingen börjar men det är inte absolut nödvändigt. Som nämnts kommer en bra Clomid-dosering normalt att börja vid 150 mg per dag; vissa behöver lite mer men tyvärr är det något vi inte kan förutsäga men 150mg är en bra tumregel. För majoriteten kommer denna dosering att hålla stadigt och sedan börja en långsam nedgång tills användningen är helt avbruten. Vid denna tidpunkt kommer individen att förlita sig strikt på sin egen naturproduktion och medan den inte kommer tillbaka till 100% efter någon PCT-plan kommer det att vara på väg och mycket snabbare än om PCT-planen inte hade genomförts alls. En standardplan som kan vara användbar att följa tillhandahålls så att du kan se adekvat Clomid dosering dagligen för varje veckas användning:

Vecka 1: Clomid 150 mg per dag

Vecka 2: Clomid 150 mg per dag

Vecka 3: Clomid 100 mg per dag

Vecka 4: Clomid 100 mg per dag

Vecka 5: Clomid 50 mg per dag

(lägg till en extra vecka vid 50 mg per dag om det behövs)


Clomiphene Citrate Clomid Application:
Clomid är valet av östrogen för att förbättra återhämtningen av naturlig produktion efter en cykel, förbättra teproduktionen av uthållighetsutövare, och är också effektiv för att minska risken för gynekomasti under en cykel som använder aromatiserbara steroider.


klomifencitratklomifen COA:

TESTFÖREMÅL

SPECIFIKATION

RESULTAT

Beskrivning

Vit eller nästan vit kristallint pulver

Identifiering

Positiv reaktion

Positiv

Analysera

99,0 ~ 102,0%

99,9%

Vatten

1,0% max

0,55%

Tungmetaller

20PPm max

<20>

(Z) -isomer

uppfyller kraven.

överensstämmer

Besläktade föreningar

Förorening A: 2,0% max

0,85%


Individuell: 0,5% max

0,32%


Totala föroreningar: 2,0% max

<>

Organiska flyktiga föroreningar

uppfyller kraven.

överensstämmer

Slutsats

Specifikationen överensstämmer med USP30 standard


Varför samarbeta med oss?
Hög kvalitet med konkurrenskraftigt pris
1) Berätta paketuppdateringen ASAP, och försöka lösa dig bäst när kunden stöter på olika problem.
2) Vi lär dig recept och instruktioner för alla typer av steroid för att göra pulver till flytande och vätska blir sterila.


Vi har kunder över hela världen
1) Professionell service och rik erfarenhet gör att kunderna känner sig bekväma och litar på oss.
2) Lämplig beståndsdel (som antiöstrogensteroider) och snabb leverans uppfyller deras efterfrågan.
3) Marknads feedback och produkt feedback kommer att uppskattas, att möta kundernas krav är vårt ansvar.
4) Högkvalitativt och konkurrenskraftigt pris får förtroende och beröm från kunder runt om i världen.


Snabb och säker leverans
1) Paketet kan skickas ut inom 24 timmar efter bekräftelse av betalning.
2) Olika transportmetoder till ditt val, som EMS, FedEx, TNT, DHL, USP.
3) Vi har vår egen agent som kan hjälpa oss att skicka våra produkter snabbt och säkert, och vi har tillräckligt med lager där för överföring.
4) Vi har ett speciellt sätt att kunna skicka 10g till sveral kg produkter en gång. Vi erbjuder smältpulver till flytande service. Och skicka vätskan i specialpaket.
5) Bjud in det senaste spårningsnummeret för att du ska kolla.


Betalningsvillkor:
Vi accepterar varje betalningsperiod, till exempel T / T, Bitcoin, Moneygram, Western Union, Banköverföring.
Hög kvalitet med konkurrenskraftigt pris
Vi är tillverkare och kan erbjuda högkvalitativa produkter med konkurrenskraftigt pris, som erbjuder gratis prover, bara några fraktkostnader.

clomid..jpg

Huvudkontor

Jindacheng Building, Zhongxin Road, Shajing Street, Baoan District, Shenzhen, Guangdong, Kina

 

Försäljningschef: Mitchell Lu

 

E-post: hk@chembj.com

Telefon: 0086-18124076819

Whatsapp: +86 18124076819

Skype: hk@chembj.com

 

Dessutom får du allt detta vid din dörr. För mer information om vem vi är och vad vi gör, vänligen skicka ett mail till oss och vi skulle gärna komma tillbaka till dig.


Hot Tags: könshormon pulver clomiphene citrate clomid, Kina, leverantörer, rabatt, köp, bulk, prislista, högkvalitativ, i lager

Förfrågning

You Might Also Like