Oral Anti Estrogen Steroids Clomifen Citrate

Bodybuilding Supplements Orala Anti Estrogen Steroider Clomifen Citrate CAS 50-41-9 Snabbinformation: Clomifene Citrate Beskrivning: Clomiphene Citrate är ett vitt till blekgult, väsentligen luktfritt, kristallint pulver. Det är fritt lösligt i metanol; lösligt i etanol; lätt löslig
chatta nu

Produktinformation

Bodybuilding Supplements Orala Anti Estrogen Steroider Clomifen Citrate CAS 50-41-9
Snabbdetalj:

produktnamn

Clomifenkitrat

CAS-nr

50-41-9

EINECS

200-035-3

Molekylär formel

C32H36ClNO8

Molekylvikt

598,08

Smältpunkt

116,5-118 ° C

Utseende

Vit kristallin fast substans

Standard

Enterprise Standard

Renhet

99%

Förpackning

25KG / Drum eller enligt dina krav

Ansökan

En obduktion av ägglossning


Clomifen Citrate Beskrivning :
Clomifencitrat är ett vitt till blekgult, väsentligen luktfritt, kristallint pulver. Det är fritt lösligt i metanol; lösligt i etanol; lätt löslig inaketon, vatten och kloroform; och olöslig i eter.
Clomifen (klomifencitrat) är oral PCT-produkt, som vanligtvis används av manliga anabola steroidanvändare för att binda östrogenreceptorerna i sina kroppar och därigenom blockera effekterna av östrogen, dvs gynekomasti.
Det återställer också kroppens naturliga produktion av testosteron. Det används vanligen som ett "återvinningsdrog" och tas i slutet av en steroidcykel. Vissa användare rapporterar att att ta Clomid ökar mängden vätska som produceras vid utlösning.
Varje vit målad tablett innehåller 50 mg klomifencitrat USP. Tabletten innehåller också följande inaktiva ingredienser: majsstärkelse, laktos, magnesiumstearat, pregelatiniserad majsstärkelse och sackaros.


Clomifen Citrat Fuction :
Clomifen är användbar för dem som är infertila på grund av anovulering eller oligoovulation. Försvagning saknas för användning av klomifen hos dem som är infertila utan känt skäl. I sådana fall har studier observerat en klinisk graviditetsgrad på 5,6% per cykel med clomifenbehandling vs 1,3% -4,2% per cykel utan behandling.

Clomifen Citrate Application :
Clomifen är indicerat för behandling av ovulatorisk dysfunktion hos kvinnor som önskar graviditet. Åsidosättande för att uppnå graviditet måste uteslutas eller behandlas på ett adekvat sätt innan behandlingen med CLOMID börjar, används för att behandla infertilitet hos kvinnor. Det verkar genom att stimulera en ökning av mängden hormoner som stöder tillväxt och frisättning av ett moget ägg (ägglossning).
Clomifen är ett läkemedel med stor farmakologisk styrka. Med noggrant urval och korrekt hantering av patienten har CLOMID visat sig vara en användbar terapi för den anovulatoriska patienten som önskar graviditet. Klomifencitrat kan interagera med östrogenreceptorinnehållande vävnader, inklusive hypotalamus, hypofys, äggstock, endometrium, vagina och livmoderhalsen.


Anti Estrogen Steroider :

CAS: 89778-27-8

Toremifencitrat

CAS: 566-48-3

Formestane (Lentaron)

CAS: 112809-51-5

Letrozol (Femara)

CAS: 54965-24-1

Tamoxifen Citrate (Nolvadex)

CAS: 120511-73-1

anastrozol

CAS: 10540-29-1

tamoxifen

CAS: 50-41-9

Clomifenkitrat

CAS: 107868-30-4

Exemestan (Aromasin)

CAS: 148553-50-8

Pregabalin / lyrica


Oavsett om du blir kund till mig eller inte, är du välkommen att fråga mig!
Tack!
Selina (fröken) (^_^)

WhatsApp: +8618126437315
Skype: selina.xu@yccreat.com

Hot Tags: oral anti östrogen steroider clomifene citrate, Kina, leverantörer, rabatt, köp, bulk, prislista, hiGH kvalitet, i lager

Förfrågning

You Might Also Like