Exemestan Aromasin Anti Estrogen SERM Powder

1, Exemestane / Aromasin Profil: Produktnamn: Exemestan Alias: Aromasin; 6-metylenandrosta-1,4-dien-3,17-dion; Exemestance CAS: 107868-30-4 MF: C20H24O2 MW: 296.4 Kemisk struktur: Utseende: Vitt kristallint pulver Renhet: 99,79% med HPLC Smältpunkt: 155,13 ° C Kvalitetsstandard: USP ...
chatta nu

Produktinformation

1, Exemestane / Aromasin Profil:

Produktnamn: Exemestan

Alias: Aromasin; 6-metylenandrosta-1,4-dien-3,17-dion; Exemestance
CAS: 107868-30-4
MF: C20H24O2
MW: 296,4

Kemisk struktur:

Exemestanstruktur

Utseende: Vitt kristallint pulver
Renhet: 99,79% med HPLC

Smältpunkt: 155,13 ° C

Kvalitetsstandard: USP

Administreringsvägar: Oral

Halva livslängd: 24 timmar
Åtgärdens varaktighet: 4-5 dagar
Användning: Antiinfektiva; En antineoplastisk (hormonell); Som en aromatashämmare reducerar Aromasin mängden östrogen i kroppen och det är just därför att någon idrottare kommer att köpa Aromasin. Aromasin är en aromatashämmare i samma ljus som Arimidex och letrozol.

 

2, tillämpningar av exemestan / aromasin:

 

Exemestan (handelsnamn Aromasin) är ett läkemedel som används för att behandla bröstcancer. Det är en medlem i klassen av läkemedel som kallas aromatashämmare. Vissa bröstcancer kräver att östrogen växer. De cancerformer har östrogenreceptorer (ERs) och kallas ER-positiva. De kan också kallas östrogenresponsiva, hormonellt reaktiva eller hormonreceptor-positiva. Aromatas är ett enzym som syntetiserar östrogen. Aromatashämmare blockerar syntesen av östrogen. Detta sänker östrogenhalten och saktar tillväxten av cancer.


Aromasin klassificeras officiellt som en steroidal självmordsaromatasinhibitor och har förmågan att hämma aromatasenzymet, vilket är ansvarigt för produktion eller omvandling av testosteron till östrogen. Aromasin har förmågan att blockera aromatiseringen, vilket i sin tur hämmar produktionen av östrogen och därmed sänker kroppens estrogenhalter i serum. Detta kommer att visa sig användbart för bröstcancerpatienter eftersom bröstcancer ofta matar ut östrogenhormonet. Det kommer också att visa sig användbart för den anabola steroidanvändaren.

 

Aromasin levereras vanligtvis i 25 mg tabletter. Dosering av Aromasin i anabola steroidcykler är vanligen 12,5 mg varannan dag, 12,5 mg dagligen eller högst 25 mg dagligen.

Överdriven dosering kommer att erkännas av östradiolnivån som understiger 20 pg / ml, eller genom depression, reduktion av libido, muskelplatthet och / eller ledsmärta. Erfaren användare ofta kan identifiera ett behov av dosreduktion uteslutande av symtom. Blodprovning är dock guldstandarden för bestämning av korrekt dosnivå och för att verifiera att symptomen faktiskt orsakas av lågt östrogen.

 

Exemestan Användning
A. Exemestan kraftfull aromatashämmare som kan stoppa gynekomasti helt i sig (för aromatiserande föreningar)
B. Exemestan har kraftfulla effekter på bloatreduktion
C. Exemestan sänker SHBG, ökar fritt test och gör alla andra anabola steroider mer bio-tillgängliga
D. Exemestan kan faktiskt öka libido på och av cykeln
E. Exemestan ökar IGF-1
F. Exemestan Inga negativa förändringar i lipidprofiler för män (beviljas om du använder den på cykel kan det vara annorlunda)
F. Exemestan är INTE levertoxisk
G. Exemestan ingen östrogen rebound


3, COA av exemestan / aromasinpulver:

 

image.png

 

4, Exemestan / Aromasin Powder Bild:

 

107868-30-4 Exemestane Aromasin Bodybuilding Naturliga Anti Estrogen Supplements For Men


Beställ Kontaktinfo:


Mailto: joy@ycgmp.com
Skype: joy.peng18
WhatsApp: + 86-18578209858
Tel .: 86-0755-23311925
Fax: 86-0755-23229476
Shenzhen Sendi bioteknik Co, Ltd

Lägg till: 6K Jindacheng Building, Zhongxin Road, Shajing, Baoan District, Shenzhen, Kina

Hot Tags: exemestane aromasin anti östrogen serum pulver, Kina, leverantörer, rabatt, köp, bulk, prislista, högkvalitativa, i lager

Förfrågning

You Might Also Like