Enti östrogen steroider letrozol för anti cancer

Produktnamn: Letrozol / Femara:
Synonymer: 4,4 '- (lH-1,2,4-TRIAZOL-1-YMMETYLEN) BIS-BENSONITRILE; FEMARA; CGS-20267; LETROZOL; LETROZOL; LetrozoleUsp28; Letrozole99%; CGS-20267, Femara
CAS: 112809-51-5
MF: C17H11N5
chatta nu

Produktinformation

Letrozol / Femara CAS 112809-51-5 Anti-Estrogen Steroider För Anticancer

Snabba detaljer:
Produktnamn: Letrozol / Femara:
Synonymer: 4,4 '- (lH-1,2,4-TRIAZOL-1-YMMETYLEN) BIS-BENSONITRILE; FEMARA; CGS-20267; LETROZOL; LETROZOL; LetrozoleUsp28; Letrozole99%; CGS-20267, Femara
CAS: 112809-51-5
MF: C17H11N5
MW: 285,3

Letrozol Chemical Properties :
Kemiska egenskaper Smältpunkten är 181 ~ 183 ° C.
Användning Pyrrole-typ aromatiseringsenzymhämmare. Används vid behandling av bröstcancer.
Denna information har redigerats av ChemicalBook Xiao Nan.
Produktionsmetod 4-brommetylfenylnitril (I) och triazol reagerar i kloroform, produkter (Ⅱ) och 4-fluorbensennitriler reagerar i dimetylformamid, alstrar att letrozol i närvaro av kalium-tert-butylalkohol.
Kemiska egenskaper vit till ljusgul kristall
Användning En nonsteroidal aromatashämmare strukturellt relaterad till Fadrozol. antineoplastiska

Letrozol Användning:
Letrozol är en potent aromatashämmare för bröstcancer. För idrottare och kroppsbyggare är det ett läkemedel för östrogenbiverkningar mot syntetiska metaboliska steroider, akne och celiacsjukdom. På grund av minskad östrogen i kroppen kan också orsaka förhöjda testosteronnivåer. Biverkningar av letrozol inkluderar minskat sexuellt beteende, kontinuerlig användning kan leda till minskad lipidfunktion och skador på immunsystemet.

Letrozol Verkningsmekanism :
Estrogener produceras genom omvandling av androgener genom aktiviteten av aromatasenzymet. Östrogener bindar sedan till en östrogenreceptor, vilket orsakar celler att dela upp. Letrozol är en aromatashämmare.
Letrozol förhindrar att aromatas producerar östrogener genom kompetitiv, reversibel bindning till sin cytokrom P450-enhet. Åtgärden är specifik, och letrozol minskar inte produktionen av mineralo- eller kortikosteroider.


Letrozol / Femara Fördel :
Femara är en kraftfull aromatiserande inhibitor som utvecklades för att bekämpa bröstcancer. För idrottare och kroppsbyggare är det ett läkemedel som används för att bekämpa de östrogena biverkningarna av anabola steroider, vattenretention, akne och gynokomasti. Det kommer också att öka testosteronnivåerna på grund av det sänkta östrogenet i kroppen. Biverkningar från inkluderar en sänkt könsdrift och kontinuerlig användning kan leda till sänkt lipidfunktion och nedsatt immunförsvar.

Letrozol är en aromatashämmare. Det fungerar genom att minska den totala mängden östrogen som produceras främst i kroppen. Detta hjälper till att svälta cancerceller genom att beröva dem östrogen.


Varför samarbeta med oss?
Det här är Cherry Suh från Kina, vi har mer än tio års erfarenhet av steroider, farmaceutiska mellanprodukter. Vi levererar inte bara globala kunder utan även Kinas största leverantörer.
1) Bra kvalitet
professionellt steroid råpulver och polypeptider fabriks mer än 12 år
2) Säker och diskret leverans
Olika länder har olika paket och leveransmetoder.
3) konkurrenskraftigt pris
Som en erfaren leverantör kommer vi inte att erbjuda dig galet pris, eftersom det inte stämmer överens med marknadsutvecklingen. Det mest gynnsamma fabrikspriset kommer att tillhandahållas, så var säker på att beställa från oss.

Betalning : B ank överföring, Western Union, Moneygram, Bitcoin
Frakt : DHL, UPS, TNT, EMS, Hongkong EMS, FedEx eller Other
Whatsapp: +8618126437315
Skype: selina.xu@yccreate.com
Om du är intresserad, välkommen till din förfrågan! ^ _ ^

Hot Tags: enti östrogen steroider letrozol för anti cancer, Kina, leverantörer, rabatt, köp, bulk, prislista, hiGH kvalitet, i lager

Förfrågning

You Might Also Like