Antiestrogen Steroid Tamoxifen Citrate Nolvadex

99,6% Renhet Steröst Pulver Tamoxifen Citrat (Nolvadex) 54965-24-1 Tamoxifen Citrat Detalj Tamoxifen Citrate Dosering: Dosen varierar från 10 mg till 60 mg / dag. När du har slutfört steroidcykeln är det viktigt att starta en PCT för att undvika mycket kvalitetsförlust för att få. Frågan...
chatta nu

Produktinformation

99,6% Renhet Steröst Pulver Tamoxifen Citrat (Nolvadex) 54965-24-1

Tamoxifencitrat   detalj

produktnamn

Nolvadex

Kemiskt namn

Tamoxifen Citrate, Tamoxifene

CAS-nummer

54965-24-1

EINECS-nummer

259-415-2

Molekylär formel

C32H37NO8

Molekylvikt

563,64

Molekylär struktur

图片22.jpg

Skype

Selina.xu@yccreate.com

WhatsApp

+8618126437315

Utseende

vitt pulver


Tamoxifencitrat   Dosering:
Dosen varierar från 10 mg till 60 mg / dag. När du har slutfört steroidcykeln är det viktigt att starta en PCT för att undvika mycket kvalitetsförlust för att få.
Frågan hur länge du ska starta PCT beror på vilken typ av steroid du använder. Om din cykel består av de minsta orala som har en relativ effekt på kroppen, rekommenderas att du börjar omedelbart. Vissa människor säger att PCT kan börja tidigt på den sista dagen i steroidcykeln.
Om kortverkande estrar eller vattenhaltiga injektioner används, rekommenderas att PCT används 4-7 dagar efter den sista injektionen. När det gäller långverkande estrar, ca 10-14 dagar efter den sista injektionen.


Tamoxifencitrat   Halveringstid
Tamoxifen Citrate har en halveringstid på 6 dagar, men i olika medicinska dokument visas det mellan 5 och 7 dagar.


Tamoxifencitrat   Beskrivning:
Tamoxifencitrat är ett nonsteroidalt läkemedel med kraftiga antiöstrogenegenskaper.
Det är tekniskt en östrogenantagonist som konkurrerar med olika målgrupper för östrogenreceptorer. Eftersom tamoxifenmolekylen binder till denna receptor förhindras östrogen att utöva någon effekt och uppnå antiöstrogen effekt.
Tamoxifencitrat och Clomid uttrycks på samma sätt i alla vävnader och är blandade östrogenagonister / antagonister. Strukturen hos de två molekylerna är också mycket liknande.


Tamoxifencitrat   Ansökan:
Tamoxifen används för att behandla vissa typer av bröstcancer hos män och kvinnor. Det används också för att sänka kvinnornas risk att bröstcancer är hög (t ex familjehistoria för bröstcancer).
Tamoxifen citrat kan också användas för post-circulation för att återställa produktionen av naturlig testosteron. Kvinnliga symptom kan uppstå när en cirkulation innehållande en aromatisk substans används, inklusive testosteron, såsom heptanoat, cypionat och suspensioner.
Tamoxifencitrat är en östrogenagonist / antagonist som binder östrogenreceptorer i olika vävnader.


Försiktighetsåtgärder för Tamoxifen Citrate / Nolvadex :
Liksom de flesta läkemedel ska Cytotam (Taxoxifen citrate) inte tas under graviditeten. Även om det kan påverka kvinnors cykler, är Cytotam (tamoxifencitrat) inte ett p-piller och måste därför använda ett pålitligt preventivmedelstablet.


Hur man beställer:
1. Vänligen berätta vad du behöver (produkt / Cas nr, kvantitet och destinationsland), då mer konkurrenskraftigt pris kommer att erbjudas.
2.Parclar kommer att levereras inom 6 timmar efter att ha mottagit hela din betalning.
3. Förpackningsfotoet av ditt pulver kommer att skickas, följt är spårningsnumret.
4.Waitting att ta emot ditt paket i 5-7 dagar efter att ha spårningsnummer. Under denna tid kan du spåra ditt paketspårningsnummer online.
5. Bekräfta de pulver du fått.
6.Afterförsäljningstjänsten kommer att tillhandahållas efter att du fått paket.
7.Anya frågor, var god kontakta oss!


Alla pratar med liknande ord, det jag vill säga är: Ge mig en chans, bara försök på mig, kanske kommer du att bli en överraskning från mig!

Whatsapp: +8618126437315
Skype: selina.xu@yccreate.com

Hot Tags: antiestrogen steroid tamoxifen citrate nolvadex, Kina, leverantörer, rabatt, köp, bulk, prislista, hiGH kvalitet, i lager

Förfrågning

You Might Also Like