Anti Estrogen Trilostane Vetoryl Bodybuilding

High Renhet Bodybuilding Trilostane / Vetoryl CAS 13647-35-3 för bröstcancerbehandling Trilostane Kontakt Mitchell: Whastapp +8618124076819 Skype: hk@chembj.com Snabbt detalj: CAS-nr: 13647-35-3 Övriga namn: Trilostane MF: C20H27NO3 EINECS Nr: N / A Ursprungsort: Kina, Kina (fastlandet) ...
chatta nu

Produktinformation

High Renhet Bodybuilding Trilostane / Vetoryl CAS 13647-35-3 för bröstcancerbehandling med tillverkarens pris

hk@chembj.com .jpg

Trilostane Kontakt Mitchell: Whastapp +8618124076819 Skype: hk@chembj.com

Snabbt detalj:

CAS nr: 13647-35-3

Andra namn: Trilostane

MF: C20H27NO3

Ursprungsort: Kina, Kina (fastlandet)

Typ: trilostan

Betygsstandard: Medicinsk grad

Märke: SENDI

Modellnummer: API

Renhet: 99,9% min

CAS: 13647-35-3

Hållbarhet: 2 år

Trilostan är en hämmare av isoformer 3p-HSD och 3β-HSD2 av enzymet 3p-hydroxysteroiddehydrogenas, vilket spelar en roll i binjuresteroidbiosyntes. Undersökare tror att Arg195 i 3∫-HSD kontra Pro195 i 3β-HSD2 tillskrivs den konkurrerande inhiberingen av 3β-HSD, men inte 3β-HSD2 av Trilostane. Forskning visar att trilostan är effektiv för att undertrycka den intracellulära produktionen av och dihydro i LNCaP-FGC prostatacancerceller och hämmar kortisolbiosyntes i den humana binjuran. Denna produkt fungerar som ett användbart verktyg vid steroidbiosyntesforskning.

1 (3) .jpg

Fungera

  1) Vi kan erbjuda costomers med "one-stop" förpackningstjänst, från forskning, utveckling, produktion, export och så vidare

2) Kraftfull FoU-styrka låter vår teknik på en ledande nivå, för alltid, för att ge kunderna bättre service.
3) Vi har ISO & SGS certifikat som låter kunderna mer nöjda och säkra.
4) Mer än 19 års erfarenhet av export, kan vi ge kunderna mer professionell service.
5) Blanda och olika produkter i en PCL, öka arbetseffektiviteten för kunderna.
6) Huvudkontoret i Shanghai är Shanghai en av världens största hamn, vilket är bekvämt för kunderna som tillhandahåller logistiktjänster.
7) Alibaba guldmedlemmar med hög kreditgaranti.

 

Ansökan

  Trilostan kan undertrycka kortikalt hormonsyntesprocess med 3 beta dehydrogenas, göra kortisol, reducera aldosteronsyntesen, klinisk använd vid behandling av Cushings syndrom (cortisolökningssjukdom) och primär aldosteronism. Effekten är inte bra än metyrapon. Denna produkt har signifikant minskat blodnivå roll, kan vara relevant för dess hämmande syntetiska.


Specifikation

Testartikeln

Analysspecifikation

Resultat

Beskrivning

Vita till benvita makt

överensstämmer

Renhet

99% min

99,9%

Vatten (KF)

≤0.5%

0,20%

Förlust vid torkning

≤0.5%

0,26%

Återstod vid tändning

≤0.1%

0,04%

Tungmetaller

≤20ppm

<20>

Specifik valfri rotation

+ 137 ° ~ + 139 °

+ 138,8 °

Slutsats

Överensstämmer med företagets standard.

 

Vad är Trilostane?
Trilostan (4a, 5a-epoxi-17p-hydroxi-3-oxoandrostan-2a-karbonitril) är en oralt aktiv syntetisk steroidanalog som inhiberar selektivt 3-p-hydroxisteroiddehydrogenas i binjuren och därigenom inhiberar omvandlingen av pregnenolon till progesteron. Denna hämning blockerar produktion av glukokortikoider och i mindre utsträckning, mineralokortikoider och könshormoner medan steroidprekursornivåerna ökar.


Användningar och funktioner:

Användning: Trilostan kan hämma kortikalt hormon vid syntesprocessen av 3 beta dehydrogenas, göra kortisolen, aldosteronsyntesen minskad, kliniskt använd vid behandling av Cushing syndrom (hyperkortisolism) och primär aldosteronism. Denna produkt hade också signifikant effekt på minskad serumtestosteronnivå.

Trilostan används vid behandling av Cushings syndrom. Det används normalt vid kortvarig behandling tills permanent behandling är möjlig. Trilostan blockerar ett enzym som är involverat i produktion av flera steroider inklusive kortisol. Hämmande av detta enzym hämmar produktionen av kortisol. I Cushings syndrom överproducerar binjurarna steroider. Även om steroider är viktiga för olika funktioner i kroppen, kan för mycket orsaka problem. Trilostan minskar mängden steroider som produceras av binjurarna.

Trilostan producerar undertryckning av binjurskortet genom att hämma enzymatisk omvandling av steroider med 3-beta-hydroxysteroid dehydrogenas / delta-5,4-ketosteroid-isomeras, vilket således blockerar syntes av binjursteroider.
9 (4)

Huvudkontor

Jindacheng Building, Zhongxin Road, Shajing Street, Baoan District, Shenzhen, Guangdong, Kina

 

Försäljningschef: Mitchell Lu

 

E-post: hk@chembj.com

Telefon: 0086-18124076819

Whatsapp: +86 18124076819

Skype: hk@chembj.com

 

Dessutom får du allt detta vid din dörr. För mer information om vem vi är och vad vi gör, vänligen skicka ett mail till oss och vi skulle gärna komma tillbaka till dig.  

 


Hot Tags: anti östrogen trilostan vetoryl bodybuilding, Kina, leverantörer, rabatt, köp, bulk, prislista, högkvalitativa, i lager

Förfrågning

You Might Also Like