Anti-østrogen toremifenkitrat för cancerbehandling

Produktnamn: Toremifen Citrate
CAS: 89778-27-8
Molekylformel: C26H28ClNO.C6H8O7
Analys: 97,0% ~ 103,0%
MF: C26H28ClNO · C6H8O7
MW: 598,09
chatta nu

Produktinformation

89778-27-8 Anti Estrogen Oral Steroid Toremifenkitrat för Cancerbehandling

Toremifene Citrate Snabbinformation
Produktnamn: Toremifen Citrate
CAS: 89778-27-8
Molekylformel: C26H28ClNO.C6H8O7
Analys: 97,0% ~ 103,0%
MF: C26H28ClNO · C6H8O7
MW: 598,09
Smältpunkt: 158-164 ° C
Utseende: Vitt kristallint pulver.
Förpackning: Anpassat paket som du behöver
Användning: Ursprungligen utvecklad för att bekämpa bröstcancer, har kroppsbyggare använt Fareston för att framgångsrikt bekämpa gynokomasti orsakad när testosteron omvandlar till östrogen i kroppen och män växer bröst. Detta ämne kan användas för lite annat och andra liknande föreningar, såsom Nolvadex eller Clomid, är mycket mer effektiva vid postcykelbehandling.


Toremifen Citrat Användning:
Det har utvecklats för kampen mot bröstcancer, bodybuilders har använt Fareston för att framgångsrikt bekämpa omvandlingen av testosteron till kroppsstrogen och manlig för att producera bröst när män och kvinnor masserar.
Detta ämne kan användas i andra liknande föreningar, såsom Nolvadex eller Clomid, vilket är mer effektivt vid post-cirkulationsbehandling.


Toremifen Citrate Beskrivning:
Toremifencitrat är en oral selektiv östrogenreceptormodulator (SERM) som hjälper mot östrogen in vivo. Torremethin citrate godkändes av FDA för avancerad (metastatisk) bröstcancer i USA i namnet Fareston. Också utvärderas med varumärke för Acapodene för att förhindra prostatacancer.


Toremifen Citrate Application:
Taremicfen (Fareston) är en icke-steroid selektiv östrogenreceptormodulator (SERM) som uttrycker agonist och antagonistisk aktivitet associerad med östrogen i olika vävnader och celler i människokroppen. Taremifen är en familjemedlem av föreningar som kallas tristyrenföreningar, där Nolvadex (tamoxifen) och Clomid (citometrincitrat) är medlemmar och är särskilt nära besläktade med varandra.


Toremifen Citrate Dosering:
1. För kroppsbyggnadsändamål verkar en dos på 40-60 mg per dag vara en bra utgångspunkt. Om användaren försöker bekämpa befintlig gynekomasti (tik-tuttar) kan de välja att fördubbla dosen och tillsätta en aromatashämmare som Aromasin med den.
2. För PCT, kommer vissa användare att starta med 100-120mgs per dag och sedan sänka till 40-60mgs per dag i 4-6 veckor.


Toremifen Citrate Fördelar
1. Det är kliniskt bevisat. I ett antal viktiga mätningar av ett läkemedels effektivitet vid behandling av metastatisk ER + bröstcancer hos postmenopausala kvinnor arbetade Fareston lika bra som tamoxifen1-4
2. Kan ge de fortsatta fördelarna med endokrin terapi. Fareston kan erbjuda dig de fortsatta fördelarna med endokrin terapi om du inte kan tolerera eller annars inte kan ta andra endokrina terapier1-6
3. Fareston kan vara ett effektivt alternativ för patienter som har slutat ta andra endokrina terapier på grund av ledsmärta1-4,6
4. Är tillgänglig och tillgänglig. Fareston är allmänt tillgänglig på kommersiella och Medicare Part D formulär och omfattas av de flesta kommersiella och Medicare försäkring planer.


Vi ger kunderna den bästa kvaliteten, omtänksam service, rimligt pris, säker och snabb leverans.
Garanti packningstid på 6-12 en gång order
Ta 4-7 arbetsdagar vid leverans
100% garanterar tullkort
200% stödja återleveranspolicy


Whatsapp: +8618126437315
Skype : selina.xu@yccreate.com

Alla pratar med liknande ord, det jag vill säga är: Ge mig en chans, bara försök på mig, kanske kommer du att bli en överraskning från mig!Hot Tags: anti östrogen toremifen citrat för cancerbehandling, Kina, leverantörer, rabatt, köp, bulk, prislista, hiGH-kvalitet, i lager

Förfrågning

You Might Also Like