Antiöstrogensteroider Faslodex Fulvestrantacetat

CAS: 129453-61-8
Renhet: 99%
Utseende: vitt pulver
Molecular Fomular: C32H47F5O3S
Molekylvikt: 606,77
Densitet: 1,201 g / cm3
chatta nu

Produktinformation

Anti Estrogen Steroids Vit Pulver Faslodex Fulvestrant Acetat CAS 129453-61-8

Snabbt detalj:
Produkt: Faslodex
CAS: 129453-61-8
Renhet: 99%
Utseende: vitt pulver
Molecular Fomular: C32H47F5O3S
Molekylvikt: 606,77
Densitet: 1,201 g / cm3
Smältpunkt: 104-106 ° C
Kokpunkt: 674,8 ° C vid 760 mmHg
Förpackning: 10g / foliepåse
Användning: Att behandla östrogenreceptorpositiv metastatisk bröstcancer hos postmenopausala kvinnor, med sjukdomsprogression efter behandling med antiöstrogen.


Beskrivning:
Faslodex även kallad Faslodex eller AstraZeneca, är en läkemedelsbehandling av hormonreceptor-positiv metastatisk bröstcancer hos postmenopausala kvinnor med sjukdomsprogression efter behandling med östrogen. Det fungerar genom att blockera verkningarna av östrogen i kroppen. Fulvestrant är en komplett östrogenreceptorantagonist utan agonistverkningar, vilket dessutom accelererar den proteasomala nedbrytningen av östrogenreceptorn. Läkemedlet har dålig oral biotillgänglighet och administreras månatligen via intramuskulär injektion. Vissa typer av bröstcancer använder östrogen för att växa och föröka sig i kroppen. Använd inte fulvestrant om du är allergisk mot någon ingrediens i fulvestrant och kontakta din läkare eller hälsa vårdgivaren omedelbart om någon av dessa gäller dig.

Användningsområden:
Faslodex används för att behandla hormonrelaterad bröstcancer och postmenopausala kvinnor vars bröstcancer har utvecklats efter behandling med andra läkemedel mot östrogen. Det är en östrogenreceptorantagonist och arbetar genom att blockera östrogen från tumörer som behöver östrogen att växa. Fölvestrant är också studeras vid behandling av andra typer av cancer, används den för att behandla hormonreceptor positiv bröstcancer hos kvinnor som har upplevt klimakteriet och vars bröstcancer har förvärrats efter att de behandlats med antiöstrogenläkemedel som tamoxifen. Detta kan sakta eller stoppa tillväxt av vissa brösttumörer som behöver östrogen att växa.


Fler detaljer:
Pris: Vänligen meddela oss vilken mängd du behövde, eftersom det för små beställningar och bulk inköp blir priset skillnad.
Betalning: Western Union, MoneyGram Vi tillhandahåller mottagarens information eller bankkontoinformationen för betalningsanvändning.
Fraktkostnader: Fraktkostnader kommer att levereras med internationell express som EMS, TNT, UPS, FedEx eller DHL efter mottagandet.
Varje artikel kommer att skickas ut i 1-2 arbetsdagar efter betalningen är klar. Produkten kommer vanligtvis inom 1-4 dagar baserat på olika destinationer, och online-spår tillhandahålls. Vänligen skicka leveransadress, kontakt och telefonnummer för en lyckad leverans.

Vi är 100% säkra på min leveransmetod. Ingen av våra tidigare paket har någonsin haft några leveransproblem.

Whatsapp: +8618126437315
Skype: selina.xu@yccreate.com
Om du är intresserad, välkommen till din förfrågan! ^ _ ^

Hot Tags: anti östrogen steroider faslodex fulvestrant acetat, Kina, leverantörer, rabatt, köp, bulk, prislista, hiGH kvalitet, i lager

Förfrågning

You Might Also Like