Estrogen Mesterolone Provviron CAS 1424-00-6

Anti Estrogen Mesterolone Proviron Steroid Pulver Snabba detaljer: Mesterolone Proviron Beskrivning: Proviron (mesterolone) är en intressant anabole steroid, men det är inte av mycket värde för bodybuilding. Det verkar som att den vanligaste orsaken för många att överväga att inkludera den i en steroid stack ...
chatta nu

Produktinformation

Högkvalitativ Anti Estrogen Mesterolone / Provviron CAS 1424-00-6 Steroid Pulver för kroppsbyggare

hk@chembj.com

Välkommen till Contact Mitchell För mer information Direkt: Whatsapp +8618124076819 E-post: hk@chembj.com

Proviron är till hjälp i stackar på grund av dess unika förmåga att hålla kroppen från att vända testet till östrogen, vilket ger testet en bättre anabole effekt. Proviron kan också bidra till att öka styrkan i testet i kroppen genom att frigöra test från dess bindning till sexbindande globulin (SHBG).


Snabba detaljer:

Kemiskt namn

17beta-hydroxi-1alpha-metyl-5-a-androstan-3-on;
1alpha-Methylandrostan-17beta-ol-3-on

CAS nr.

1424-00-6

Renhet

99,9%

Molekylär formel

C20H32O2

Molekylvikt:

304,47

Kvalitetsstandard

Företagsstandard

Förpackning

1 kg / aluminiumfoliepåse

Utseende

Vit eller ljusgul fint pulver

Nyckelord

bodybuilding, steroidhormon, råmaterialpulver

spara användning

Extern användning kan bota alla typer av inflammatoriska hudsjukdomar, som eksem, allergisk dermatit, neurodermatit, kontaktdermatit, psoriasis, klåda etc. Aerosol kan användas för astma och allergisk rinit med kronisk och irritabilitet etc.

 

Vad är Mesterolone / Proviron?
Proviron (mesterolone) är en intressant anabole steroid, men det är inte av mycket värde för kroppsbyggande. Det verkar som att den vanligaste orsaken för många att överväga att inkludera den i en steroidstack är för antiöstrogen aktivitet. I dagarna före anti-aromataser och användningen av SERM (selektiva östrogenreceptormodulatorer) såsom Clomid och Nolvadex, fanns det några fördelar med detta.
En mängd aromatiserande steroid marginellt över den mängd som skulle vara tolerabel utan Proviron blev tolerabel med införandet av den. Effekten är emellertid bara marginell, och mycket bättre antiöstrogena medel finns nu. När dessa används, finns det inget behov av Proviron som ett antiöstrogen.

Mesterolone Provviron Specifikation:

TESTFÖREMÅL

SPECIFIKATION

RESULTAT

Beskrivning

Vit eller nästan vit kristallint pulver

Positiv

Identifiering

Positiv

Positiv

Analysera

99,0 ~ 103,0%

99,9%

Smältpunkt

203 ~ 208 ° C

203,1 ~ 204,7 ° C

Förlust vid torkning

0,5% max

0,33%

Specifik rotation

+ 15 ° ~ + 20 °

+ 17,5 °

Återstod vid tändning

0,2% max

0,09%

Selen (som Se)

30PPm max

<>

Relaterade substanser

2,0% max

0,80%

Slutsats

Specifikationen överensstämmer med företagsstandard

Proviron Beskrivning:

Mesterolon hade sett omfattande användning vid kroppsbyggande främst för antiestrogen aktivitet i anabola steroidstaplar, men sådan användning har minskat efter introduktion av aromatashämmare och SERM. De viktigaste fördelarna med den aktuella användningen av Mesterolon anses vara bibehållen libidocykel och även relativt och tillfälligt förbättrad vaskuläritet.

Proviron används ofta som en antiestrogen behandling och kan användas av dem som har haft en fattig

reaktion på testosteronbehandlingar. Läkemedlet har visat sig vara fördelaktigt vid behandling av sexuell dysfunktion, impotens och låg libido. Mesterolon binder till östrogenreceptorer, vilket minskar deras aktivitet, vilket inte bara minskar östrogenproduktionen utan också uppmuntrar till naturlig testosteronproduktion i kroppen.


Mesterolone applikationer:

1. Mesteroloner används ofta som en antiestrogen behandling och kan användas av dem som har haft en dålig reaktion på testosteronbehandlingar. Läkemedlet har visat sig vara fördelaktigt vid behandling av sexuell dysfunktion, impotens och låg libido. Mesterolon binder till östrogenreceptorer, vilket minskar deras aktivitet, vilket inte bara minskar östrogenproduktionen utan också uppmuntrar till naturlig testosteronproduktion i kroppen.

2. Under slutet av 1970-talet konstaterade läkare som utförde studier på mesteroloner att läkemedlet kunde användas för att behandla depression hos vissa män. Patienter med symtom på ångest och låg sexkörning rapporterade förbättring med låga doser av steroiden. Under studien visade sig högre doser vara till hjälp för patienter med dystymi och bipolär depression också. Sedan den här tiden har nyare studier visat att patienter som tagit placebo förbättrats i samma takt som patienter som tar mesterolon, vilket leder läkare att tro att bättre läkemedelsalternativ slutar.


Kundens feedback:
Jag är väldigt nöjd med dina pulver hittills! De verkar fungera mycket bra för mig. Jag kommer att vara intresserad av att beställa några andra produkter från dig kanske om ett par månader! Jag behöver använda det jag har först haha! Var vänlig och håll mig i din nöjda kundkategori och vänligen vänta med att höra från mig inom en snar framtid! Tack igen för ditt stora företag och A + service! Jag kommer att kontakta dig så snart jag är redo att placera en annan order!
-------- alex - Sverige

Du är min första källa, jag vill definitivt göra affärer med dig längre ner i linjen, jag ville bara meddela dig att den standard som du ger av pulver är mycket bra! Många komplimanger har gjorts till mig, så jag tackar dig väldigt mycket!
-------- john - Storbritannien

Du har varit fantasisk, jag är säker på att jag kommer snart att vara i kontakt. En bra affär du ger. Jag kommer att se till att folk vet att ditt företag är mycket bra också. Tack.
-------- steve - Tyskland


Perfekt! Mycket bra produkt! Jag älskar det!
-------- Mahamat - Frankrike


Jag har fått mina produkter, du packar är diskret och perfekt, det förvånade mig verkligen. Jag kommer att beställa mer från dig så snart som möjligt. Tack så mycket.
-------- Robet - Australien


Jag har samarbetat med dig många gånger, din produktkvalitet är så stor, det är därför jag fortfarande köper produkterna från dig. Tack
-------- Richard --- amerikanska


Någon fråga :
Fråga 1, Hur packar du ordern?
Diskret paket, paketet passar dig bäst skulle väljas för att korsa tullen på ett säkert sätt

Fråga 2, Vad är din fraktmetod?
Frakt med express (FedEx, UPS, DHL, EMS, HKEMS, TNT) och billigast med flygpost

Fråga 3, om min beställning beslagtagits av sedvanlig, vad gör du?
Vidarebefordrar polisen om spårningsnumret inte uppdateras på nätet eller det siktas av anpassade

Frågor 4, Vad betalar du för betalningen?
Säker och snabb betalning: Western Union, Money Gram, T / T, Bitcoin

Frågor 5, Kommer du att tillhandahålla spårningsnummer?
Ja, vi tillhandahåller spårningsnummer för att följa. I allmänhet kan vi, när vi levererar spårningsnumret till dig, spåra paketinformationen inom 1-2 arbetsdagar

Fråga 6, Hur många dagar kommer det att ta till mitt land efter att jag betalat?
I allmänhet snabbast med 3-5 företag, långsammaste 5-7 arbetsdagar


Hot selling marknad:

Förenta Staterna, Förenade kungariket, Storbritannien, Kanada, Spanien, Frankrike, Tyskland, Ryssland, Brasilien (Brasilien), Ukraina, Sydafrika, Norge, Polen, Nederländerna, Holland, Slovakien, Georgien, Nya Zeeland, Sverige etc.

masteron..

Huvudkontor

Jindacheng Building, Zhongxin Road, Shajing Street, Baoan District, Shenzhen, Guangdong, Kina

 

Försäljningschef: Mitchell Lu

 

E-post: hk@chembj.com

Telefon: 0086-18124076819

Whatsapp: +86 18124076819

Skype: hk@chembj.com

 

Dessutom får du allt detta vid din dörr. För mer information om vem vi är och vad vi gör, vänligen skicka ett mail till oss och vi skulle gärna komma tillbaka till dig.

 


Hot Tags: Estrogen Mesterolone Proviron CAS 1424-00-6, Kina, leverantörer, rabatt, köp, bulk, prislista, högkvalitativ, i lager

Förfrågning

You Might Also Like