Anti-Estrogen Nolvadex Tamoxifen TMX CAS10540-29-1

Anti-Östrogen Effektivt Nolvadex Tamoxifen Pulver Grundläggande Information: Vad är Tamoxifen? Tamoxifen (TMX), som säljs under varumärket Nolvadex bland annat, är ett läkemedel som används för att förebygga bröstcancer hos kvinnor och behandla bröstcancer hos kvinnor och män. Det studeras också för andra ...
chatta nu

Produktinformation

Högkvalitativ anti-östrogen effektiv Nolvadex / Tamoxifen CAS 10540-29-1 fint pulver med fabrikspris för kroppsbyggare

hk@chembj.com Välkommen till Contact Mitchell För mer information Direkt: Whatsapp +8618124076819 E-post: hk@chembj.com

Grundläggande Information:

tamoxifen

CAS: 10540-29-1

Märke: SENDI

MW: C26H29NO

MSDS: Avaiable

MF: 371,51

Prov: Avaiable

Kategori: Onkologidrogen

Min beställning: 10grams

Kvalitetsstandard: Företagsstandard

Ursprungsort: Tillverkad i Kina

Specifikation

Renhet: ≥99,9%

Introduktion

Tamoxifen är en antagonist av östrogenreceptorn i bröstvävnaden via sin aktiva metabolit, hydroxytamoxifen. I andra vävnader, såsom endometrium, uppträder den som en agonist och kan sålunda karakteriseras som en blandad agonist / antagonist.

tillämpningar

Farmaceutiska råvaror, onkologidrogen


Vad är Tamoxifen?
Tamoxifen (TMX), som säljs under varumärket Nolvadex bland annat, är ett läkemedel som används för att förebygga bröstcancer hos kvinnor och behandla bröstcancer hos kvinnor och män. Det studeras också för andra typer av cancer. Det har använts för Albright syndrom. Tamoxifen tas vanligtvis dagligen i munnen i fem år för bröstcancer.


Skillnaderna mellan Tamoxifen och Tamoxifen Citrate:

Tamoxifen är ett läkemedel mot cancer, ges för att behandla bröstcancer.
Tamoxifencitrat är ett läkemedel mot cancer, ges för att behandla bröstcancer. Det har också visat sig vara effektivt när cancer har spritt sig till andra delar av kroppen. Tamoxifencitrat är mest effektivt för att stoppa den typ av bröstcancer som trivs på östrogen.
Tamoxifencitrat föreskrivs också för att minska risken för invasiv bröstcancer efter operation och strålbehandling för duktalt karcinom in situ. Drogen kan också användas för att minska risken för bröstcancer hos kvinnor med stor risk att utveckla sjukdomen. Det eliminerar inte helt dina chanser, men i en femårig studie av över 1 500 högriskkvinnor slog det antalet fall med 44 procent.


Tamoxifen Beskrivningar:
Tamoxifens är mycket jämförbar med Clomid, beter sig på samma sätt i alla vävnader och är en blandad östrogenagonist / antagonist av samma typ som Clomid. De två molekylerna är också mycket lika i struktur. Det är inte korrekt att Tamoxifens minskar nivåerna av östrogen: Det blockerar istället östrogen från östrogenreceptorer och i de vävnader där det är en antagonist, får receptorn att göra ingenting.
Påståendet att Tamoxifens minskar vinsten bör inte tas för allvarligt. Faktum är att ett antal kroppsbyggare har gjort bra vinster när Tamoxifens används.
Tron att det minskar vinster verkar bero på att den vetenskapliga litteraturen rapporterar en liten minskning (individer som använder anabola steroider har inte studerats) från användning av Tamoxifens.

Specifikationer av tamoxifen:

Testföremål

Specifikation

Testresultat

Beskrivning

Vitt kristallint pulver

Vitt kristallint pulver

Identifiering

IR, UV-konform

Anpassa

Förlust vid torkning

≤0.5ml

0,21 ml

Återstod vid tändning

Högst 0,2%

0,06 ml

Järn

Högst 0,005%

0,0018%

Tungmetaller

Högst 0,001%

0,0006%

Relaterade substanser

Totalt: Högst 1,0%

Individuell: Högst 0,5%

0,32%

0,14%

E-isomer

Högst 0,3%

0,19%

Organiska flyktiga föroreningar

överensstämmer

överensstämmer

Analysera

99,0 ~ 101,0%

99,9%

Slutsats

Överensstämmer med USP30

Kundens feedback:
Jag är väldigt nöjd med dina pulver hittills! De verkar fungera mycket bra för mig. Jag kommer att vara intresserad av att beställa några andra produkter från dig kanske om ett par månader! Jag behöver använda det jag har först haha! Var vänlig och håll mig i din nöjda kundkategori och vänligen vänta med att höra från mig inom en snar framtid! Tack igen för ditt stora företag och A + service! Jag kommer att kontakta dig så snart jag är redo att placera en annan order!
-------- alex - Sverige


Du är min första källa, jag vill definitivt göra affärer med dig längre ner i linjen, jag ville bara meddela dig att den standard som du ger av pulver är mycket bra! Många komplimanger har gjorts till mig, så jag tackar dig väldigt mycket!

-------- ohn - Storbritannien


Du har varit fantasisk, jag är säker på att jag kommer snart att vara i kontakt. En bra affär du ger. Jag kommer att se till att folk vet att ditt företag är mycket bra också. Tack.
-------- steve - Tyskland


Perfekt! Mycket bra produkt! Jag älskar det!
-------- Mahamat - Frankrike


Jag har fått mina produkter, du packar är diskret och perfekt, det förvånade mig verkligen. Jag kommer att beställa mer från dig så snart som möjligt. Tack så mycket.
-------- Robet - Australien


Jag har samarbetat med dig många gånger, din produktkvalitet är så stor, det är därför jag fortfarande köper produkterna från dig. Tack
-------- Richard --- amerikanska


Någon fråga :
Fråga 1, Hur packar du ordern?
Diskret paket, paketet passar dig bäst skulle väljas för att korsa tullen på ett säkert sätt

Fråga 2, Vad är din fraktmetod?
Frakt med express (FedEx, UPS, DHL, EMS, HKEMS, TNT) och billigast med flygpost

Fråga 3, om min beställning beslagtagits av sedvanlig, vad gör du?
Vidarebefordrar polisen om spårningsnumret inte uppdateras på nätet eller det siktas av anpassade

Frågor 4, Vad betalar du för betalningen?
Säker och snabb betalning: Western Union, Money Gram, T / T, Bitcoin

Frågor 5, Kommer du att tillhandahålla spårningsnummer?
Ja, vi tillhandahåller spårningsnummer för att följa. I allmänhet kan vi, när vi levererar spårningsnumret till dig, spåra paketinformationen inom 1-2 arbetsdagar

Fråga 6, Hur många dagar kommer det att ta till mitt land efter att jag betalat?
I allmänhet snabbast med 3-5 företag, långsammaste 5-7 arbetsdagar


Hot selling marknad:

Förenta Staterna, Förenade kungariket, Storbritannien, Kanada, Spanien, Frankrike, Tyskland, Ryssland, Brasilien (Brasilien), Ukraina, Sydafrika, Norge, Polen, Nederländerna, Holland, Slovakien, Georgien, Nya Zeeland, Sverige etc.

他莫昔芬

Huvudkontor

Jindacheng Building, Zhongxin Road, Shajing Street, Baoan District, Shenzhen, Guangdong, Kina

 

Försäljningschef: Mitchell Lu

 

E-post: hk@chembj.com

Telefon: 0086-18124076819

Whatsapp: +86 18124076819

Skype: hk@chembj.com

 

Dessutom får du allt detta vid din dörr. För mer information om vem vi är och vad vi gör, vänligen skicka ett mail till oss och vi skulle gärna komma tillbaka till dig.

 


Hot Tags: Anti-Estrogen Nolvadex Tamoxifen TMX CAS10540-29-1, Kina, leverantörer, rabatt, köp, bulk, prislista, högkvalitativ, i lager

Förfrågning

You Might Also Like