Anti-cancer Fulvestrant Antineoplastic Drug API

Astrazeneca Fulvestrant CAS 129453-61-8 Faslodex Hormon för Bröstcancerbehandling Fulvestrant Kontakt Mitchell: Whastapp +8618124076819 Skype: hk@chembj.com Snabbinformation: CAS-nr :129453-61-8 Övriga namn: Faslodex MF: C32H47F5O3S EINECS nr. : N / A Ursprungsort: Kina, Kina (fastlandet) ...
chatta nu

Produktinformation

Astrazeneca Fulvestrant CAS 129453-61-8 Faslodex hormon för bröstcancerbehandling

hk@chembj.com .jpg

Fulvestrant Kontakt Mitchell: Whastapp +8618124076819 Skype: hk@chembj.com

Snabba detaljer:

CAS nr: 129453-61-8

Övriga namn: Faslodex

MF: C32H47F5O3S

EINECS nr: N / A

Ursprungsort: Kina, Kina (fastlandet)

Typ: Antineoplastiska medel

Betygsstandard: Medicinsk grad

Märke: SENDI

Modellnummer: BP / EP / USP

Renhet: 99,99%

Molekylvikt :: 606,77

Densitet :: 1,201 g / cm3

Kokpunkt: 674,8 ° C vid 760 mmHg

Flampunkt :: 361,9 ° C


Fulvestrant är en läkemedelsbehandling av hormonreceptor-positiv metastaserad bröstcancer hos postmenopausala kvinnor med sjukdomsprogression efter behandling med östrogen. Det är en östrogenreceptorantagonist utan agonistverkningar, som fungerar både genom nedreglering och genom nedbrytning av östrogenreceptorn. Det administreras som en gång i månaden.

Beskrivning:

Fulvestrante (Faslodex, AstraZeneca) är en läkemedelsbehandling av hormonreceptor-positiv metastaserad bröstcancer hos postmenopausala kvinnor med sjukdomsprogression efter behandling med östrogen. Det är en östrogenreceptorantagonist utan agonistverkningar, som fungerar genom att nedreglera östrogenreceptorn.

Fulvestrante är en selektiv östrogenreceptor nedregulator (SERD). Fulvestrante är indicerat för behandling av hormonreceptor positiv metastatisk bröstcancer hos postmenopausala kvinnor med sjukdomsprogression efter behandling med östrogen. Doseringsschemat för fulvestrante förblir undersökt i ett försök att optimera dess effektivitet.
Fulvestrante tillhandahöll effektiv sekundärbehandling i denna inställning för postmenopausala kvinnor som hade återkommit eller utvecklats efter tidigare endokrin terapi.

COA:

Testartikeln

Specifikation

Resultat

Utseende

Ett vitt till benvitt kristallint pulver

Ett vitt kristallint pulver

Identifiering

Retentionstiden för huvudsteget i kromatogrammet för analysberedningen är samma som för standardpreparatet erhållet i analysen

Anpassa

Varje enskild förorening

Högst 0,10%

0,18%

Totala föroreningar

Högst 1,0%

0,44%

Förhållandet mellan isomerer


50,0% -60,0%

51,70%40,0% -50,0%

47,86%

renhet

99,0%

99,99%


Beskrivning:

Faslodex är en läkemedelsbehandling av hormonreceptor-positiv metastatisk bröstcancer hos postmenopausala kvinnor med sjukdomsprogression efter behandling med östrogen. Det är en östrogenreceptorantagonist utan agonistverkningar, som fungerar både genom nedreglering och genom nedbrytning av östrogenreceptorn. Det administreras som en gång i månaden.

Faslodex är en typ av hormonbehandling. Det är en behandling för postmenopausal kvinnor med avancerad bröstcancer. En ny steroid östrogenantagonist rapporterade att sakna någon partiell agonistaktivitet. Används även som antineoplastiska råmaterial.


Ansökan:

Faslodex (AstraZeneca) är en läkemedelsbehandling av hormonreceptor-positiv metastatisk bröstcancer hos postmenopausala kvinnor med sjukdomsprogression efter behandling med östrogen. Det är en östrogenreceptorantagonist utan agonistverkningar, som fungerar genom att nedreglera östrogenreceptorn.

 

Faslodex är en selektiv östrogenreceptor nedregulator (SERD). Faslodex är indicerat för behandling av hormonreceptor positiv metastatisk bröstcancer hos postmenopausala kvinnor med sjukdomsprogression efter behandling med östrogen. Doseringsschemat för Faslodex förblir undersökt i ett försök att optimera dess effektivitet.

 

Faslodex gav effektiva andrahandsbehandling i denna inställning för postmenopausala kvinnor som hade återkommit eller utvecklats efter tidigare endokrin terapi.

 

I synnerhet 4 kliniska prövningar i denna inställning visade liknande effekt hos de andra hormonella agenterna (aromatasinhibitorer och tamoxifen a) med god tolerabilitetsprofil. Faslodex hade en lägre förekomst av gemensamma störningar.

 

Många bröstcancer stimuleras att växa av de kvinnliga könshormonerna östrogen och progesteron. Dessa bröstcancer kallas hormonkänslig eller hormonreceptor positiv. Läkemedel som blockerar effekterna av dessa hormoner kan sakta eller stoppa tillväxten av bröstcancercellerna. Faslodex slutar östrogen komma till cancercellerna genom att blockera östrogenreceptorer och minska antalet receptorer cancercellen har.


Kvalitetskontrollprocessen :

1) Inköp
Grundlig marknadsundersökning, förstå priset på råmaterial och prestanda. För att upphandlingskällan ska kunna förstå fullt och garantera fullständigt kvaliteten på upphandling av råvaror.
2) Inspektion
Fyra steg: provtagning, provbehandling, mätning och databehandling.
3) Produktion
a) Varje operatör måste göra självkontroll av produkter och göra motsvarande inspektionsuppgifter.
b) Heltidsinspektörer genom att kontrollera operatörens självkontroll och granska och logga in i motsvarande post. Heltidsinspektion ansvarar för inspektion av färdig produkt och gör slutprodukten inkommande inspektionsposter.
4) Före försäljning
Testresultat kan tillhandahållas före försäljning.
Tredjepartsdetekteringsinstitut är tillåtet om du inte är nöjd med testresultatet.

contact us.jpg

Välkommen kontakta mig för mer information ~ P: +8618124076819

Hot Tags: anti-cancer fulvestrant antineoplastisk läkemedel api, Kina, leverantörer, rabatt, köp, bulk, prislista, högkvalitativa, i lager

Förfrågning

You Might Also Like